Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte cultural a la plaça del Blat

Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte cultural a la plaça del Blat

> La celebració, que tindrà lloc dijous 10 de setembre a les 20.30h, comptarà amb actuacions musicals, lectura de poemes, la tradicional hissada de la senyera i el cant dels Segadors

> L’aforament estarà limitat, el públic assegut i es disposaran mesures de protecció

> Per assistir presencialment a l’acte caldrà reservar prèviament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al dia abans, 9 de setembre o fins a exhaurir localitats

Tot i les restriccions derivades de la pandèmia pel Covid19, que aquest any no permetran gaudir de la tradicional actuació castellera al KM0 del món casteller, ni del format habitual de la celebració, la ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya tal com és habitual a la ciutat, el vespre del 10 de setembre a la plaça del Blat, i com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país en aquest Onze de Setembre atípic.

Serà amb un acte cultural breu, amb un caràcter més íntim, i en el que tindran lloc diverses actuacions musicals, la lectura de diversos poemes i la ritual hissada de la senyera gegant a l’edifici de Ca Segarra, així com el tradicional cant dels Segadors.

La celebració comptarà, com ja és de costum des de la represa de l’activitat cultural, amb diverses mesures de protecció: aforament limitat, públic assegut amb distàncies de seguretat, la obligatorietat de dur mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic en accedir a l’espai, entre d’altres.

L’assistència presencial serà prèvia cita al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. des d’avui i fins al proper dia 9 de setembre (o fins a exhaurir existències). L’accés es realitzarà a partir de les 20h del vespre pel carrer Major, de manera progressiva i gradual, i l’acte donarà inici a les 20.30h. Les localitats no seran numerades i s’acomodarà el públic a mesura que aquest accedeixi a l’espai.

VALLS – 4 DE SETEMBRE DE 2020