Els Teatres de Valls ajornen l'espectacle "Vaig ser pròsper" per indisposició d'un dels membres de la companyia

Els Teatres de Valls ajornen l'espectacle "Vaig ser pròsper" per indisposició d'un dels membres de la companyia

> El muntatge, que pertany al certamen escènic del Premi BBVA de Teatre, estava previst representar-se avui al vespre al Teatre Principal

> Els protocols preventius per la contenció del Covid-19 obliguen la companyia a ajornar la cita

Els Teatres de Valls, d’acord amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes, han acordat ajornar la representació avui del muntatge “Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta” de la Companyia Projecte Ingenu per indisposició d’un dels seus integrants. El muntatge estava previst per aquest vespre a les 21h a l’escenari del Teatre Principal.

Els protocols anti-Covid19 estipulen que davant la sospita i símptomes compatibles amb la malaltia es limiti l’activitat social i la interacció amb d’altres persones. És per això, i per prevenció i cautela, que els Teatres de Valls i el Premi BBVA de Teatre han decidit ajornar la representació fins a nova data, pendent de confirmació.

L’espectacle “Vaig ser Pròsper o recordant la Tempesta” és una proposta creativa de teatre sense paraules inspirada en l’última gran obra de William Shakespeare. En la proposta, “La Tempesta” serveix com a punt de partida per a una exploració de la naturalesa de la senectut humana. El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport al teatre professional, un projecte sociocultural i artístic que l’any 2001 va iniciar l'antiga Obra Social de Caixa Manlleu amb la intenció de recolzar la creació teatral dels grups amateurs i entitats catalanes que fan la seva activitat sense ànim de lucre.

Es prega als espectadors titulars d’entrades que conservin les mateixes fins a futures informacions. L’organització es posarà en contacte amb els usuaris per informar-los al respecte.

VALLS · 29 DE SETEMBRE DE 2020