Canvis en la programació d'especatcles familiars d'aquest dissabte als Teatres de Valls

Canvis en la programació d'especatcles familiars d'aquest dissabte als Teatres de Valls

> La indisposició d’un dels integrants de la companyia de l’espectacle «Laika» ha obligat a modificar la programació del primer espectacle familiar de la temporada

> El muntatge «Tubs del món» serà la proposta que es podrà veure, al seu lloc, aquest dissabte a les 18h al Teatre Principal

El muntatge «Laika» de la companyia Xirriquiteula era l’espectacle previst per encetar la temporada dels espectacles en el cicle «El Principal familiar», però una indisposició d’un dels integrants de la companyia ha obligat l’organització a modificar la programació prevista. Així doncs, la proposta que substituirà «Laika» i que es podrà veure demà dissabte a les 18h al Teatre Principal serà «Tubs del Món», de la companyia Bufa&Sons.

Els protocols fixats per a la contenció de la pandèmia del Covid19 estipulen que davant la sospita o símptomes compatibles amb la malaltia, així com en els positius confirmats, es realitzi quarantena i es restringeixi l’activitat social i la interacció personal o laboral amb d’altres persones. És per això, i en compliment d’aquests procediments, que els Teatres de Valls han decidit realitzar aquesta modificació d’espectacle en la programació.

L’espectacle «Tubs del món» és una trobada musical amb un personatge entranyable que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes. En un format de conferència-concert, l’artista estableix un diàleg amb el públic on l’humor sempre hi és present. Un espectacle on l’emoció, la màgia i el riure estan assegurats, i la gran qualitat musical dels seus intèrprets agafa per sorpresa l’espectador. Un viatge inevitablement còmic i didàctic, amb objectes quotidians que habitualment veiem però no sempre sentim, per a seguir-nos demostrant que la música és allà on decidim trobar-la.

Totes les entrades i abonaments adquirits per l’obra «Laika» seran vàlids per «Tubs del Món». Els espectadors que encara no hagin adquirit la seva entrada, ho poden fer a través de www.valls.cat o bé una hora abans de l’inici de l’espectacle a les taquilles del Teatre Principal.

VALLS · 2 D'OCTUBRE DE 2020