Els Teatres de Valls reflexionen sobre el món de la cultura en temps de Covid19

Els Teatres de Valls reflexionen sobre el món de la cultura en temps de Covid19

> L’Escola de l’Espectador ofereix una taula rodona conduïda pel periodista Jordi Murtró i que comptarà amb la participació de representants dels diferents àmbits culturals

El Teatre Principal de Valls acull, dimarts 6 d’octubre a les 19.30 hores, la primera de les activitats paral·leles a l’entorn de la programació dels Teatres de Valls que, sota el marc de l’Escola de l’Espectador, servirà per reflexionar sobre la difícil situació que viu el sector cultural fruit del confinament i les restriccions per la pandèmia de la Covid19.

En l’acte, que serà moderat pel periodista Jordi Murtró, hi participaran David Sancho, Maria Jacobs, Ricard Farré i Albert Oliva, per parlar-nos de com el món del circ, la música, el teatre o la cultura popular encaren aquests moments difícils, compartint com està afectant la Covid19 al sector cultural. El debat servirà per parlar sobre creativitat, oportunitats, pluralitat, bé essencial o aforaments, entre molts altres temes, en una conversa oberta també a tots els assistents.

L’Escola de l’Espectador agrupa, des de fa algunes temporades, totes les activitats paral·leles que, a l’entorn de la temporada estable dels Teatres de Valls, conviden als espectadors a reflexionar, compartir i debatre sobre les propostes representades o sobre el context que les engloba.

Com és habitual, l’acte es desenvoluparà amb totes les mesures de protecció per a una Cultura Segura, amb ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic en l’accés, distàncies de seguretat, control de temperatura i registre d’assistents, entre d’altres. L’accés es gratuït i lliure, fins a completar l’aforament.

VALLS · 6 D'OCTUBRE DE 2020