Reserva d'entrades Fira de Santa Úrsula

Reserva d'entrades Fira de Santa Úrsula

> Inclou una vintena de sessions

Les reserves es podran realitzar on line a través del web www.valls.cat i presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal. Totes les activitats es realitzen amb públic assegut, i controls d’accés, temperatura i entrada així com servei de neteja permanent per garantir les mesures antiCovid. Es podrà disposar d’un màxim de dues localitats per usuari.

==========================================================================

RESERVA D'ENTRADES

==========================================================================

 

Equipament cultural del Convent del Carme

Dimecres 21. Presentació del darrer volum de l’Enciclopèdia Castellera (reserva entrada), titulat Miscel·lània, a càrrec del director de la col·lecció, Xavier Brotons, del col·laborador de l’obra, el vallenc Jep Martí, del president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sergi Font, i de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Dijous 22. Presentació de les Actes de la darrera edició del Simposi Casteller de Catalunya (reserva entrada), dedicada al periodisme casteller i a la contraposició entre castells de deu i construccions netes, a càrrec de la periodista vilafranquina Judit Benages.

Divendres 23. Estrena dels nous gegants petits de Valls (entrades exhaurides), a càrrec del Cau de Valls, i amb els grallers Bufalodre.

Dissabte 24.

Debat amb els caps de la Colla Joves Xiquets de Valls i Vella dels Xiquets de Valls + Concert vermut amb els grallers Canya d’Or de Reus (reserva entrada).

Concert comentat sobre la història dels orígens del toc de castells a càrrec de Xavier Orriols, de Vilanova i la Geltrú, i els grallers So Nat de Tarragona (reserva entrada).

Des de la plaça del Blat, visites guiades Indrets Castellers vallencs, a càrrec d’Eli Carnicé.

Dissabte 24. Matí i tarda (reserva entrada).

Diumenge 25. Matí (reserva entrada).

Plaça Pilar Prim, davant la Biblioteca Carles Cardó

Projecció en sessió contínua de pel·lícules castelleres antigues amb cooperació amb la Unitat d'Investigació del Cinema de la Universitat Rovira i Virgili (reserva entrada). En aquest espai la projecció és continua amb una durada aproximada de 30 minuts. Es garanteix l’accés en el dia concret però no la franja horària.

Divendres 23

Dissabte 24

Aparcament del Barri Antic

Dissabte 24. Carretillada del ball de diables, el drac i el bou tradicional (entrades exhaurides).

El Pati

Dissabte 24. Orquestra Di-versiones. Concert de versions (entrades exhaurides).

Diumenge 25. Balladetes del seguici cerimonial (entrades exhaurides).

La reserva d’entrades per a la projecció sobre el Concurs de Castells de 1970, coorganitzada amb JCA Cinemes, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Biennal de Castells de Tarragona, s’obrirà a partir del dimarts 13 d'octubre de 17.15 a 22 h a la taquilla dels mateixos cinemes.

Dels espectacles i activitats oberts des del dimecres 7 encara queden localitats disponibles per al concert de Fira amb la Nova Orquestra Blanes (reserva entrades) i per a les visites a la Petita Casa de la Festa amb el seguici petit (reserva entrades). S’han exhaurit els concerts de Miki Núñez i Doctor Prats.

Horaris de taquilla presencial

Els horaris per a la reserva prèvia d’entrades presencials són a les taquilles centrals del Teatre Principal són del 7 al 17 d'octubre així com el 24 i 25 d'octubre, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; del 20 al 23 d'octubre, de 17 a 20 h; els divendres també de 12 a 13.30 h; i els dimecres es perllonga fins a les 21 h. En cas de disponibilitat d’entrades, estaran disponibles en els accessos als diferents espais, on també caldrà registrar-se per al seguiment preventiu antiCovid.

El conjunt de la programació de la Fira de Santa Úrsula de Valls està coorganitzat per les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls i per l’Ajuntament de la ciutat, i s’inscriu en les activitats de Valls com a Antena Castellera de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de Catalunya, dependent del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

> Descarregar programa

VALLS · 8 D'OCTUBRE DE 2020