Els Teatres de Valls avancen a les 20 hores la representació de dissabte d'El pare de la núvia per tal d'adaptar-se a les noves mesures anticovid

Els Teatres de Valls avancen a les 20 hores la representació de dissabte d'El pare de la núvia per tal d'adaptar-se a les noves mesures anticovid

> La funció donarà inici una hora abans del previst inicialment perquè l’espectacle finalitzi abans de les 23 hores

> Els Teatres de Valls mantenen els aforaments en normativa, que ja s’havien fixat al 50% des de l’inici de temporada

> Les mateixes entrades són valides per al nou horari i el col·loqui postfunció amb la companyia no es realitzarà

D’acord amb les darreres mesures contra la pandèmia de la Covid19 anunciades ahir pel Govern de la Generalitat de Catalunya, els Teatres de Valls han acordat avançar la representació de dissabte del muntatge El pare de la núvia, protagonitzat per Joan Pera, de les 21 a les 20h, una hora abans de l’inicialment previst. D’aquesta manera, la representació finalitzarà abans de les 23h, hora fixada com a límit en la realització d’espectacles culturals segons les noves restriccions.

Així, l’aforament d’ambdós teatres fixat al 50% per a tota la temporada, el sistema de localitats amb seients prefixats i el conjunt de mesures implantades per a la contenció del virus en els equipaments culturals de Valls permeten que l’activitat escènica pugui continuar desenvolupant-se segons el previst.

Les localitats adquirides per a l'espectacle seran vàlides per al nou horari sense necessitat de canvis. Per a qualsevol retorn o devolució caldrà adreçar-se a les taquilles del teatre.

El pare de la núvia és una obra dirigida per Joel Joan i que portarà a l’escenari actors i actrius com Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallès.

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon.

El gendre ideal. Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el "bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, la millor companyia de circ per la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat... El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

VALLS · 15 D'OCTUBRE DE 2020