Els Teatres de Valls abaixen el teló durant dues setmanes i el Festival Guant s'ajorna fins a nova data

Els Teatres de Valls abaixen el teló durant dues setmanes i el Festival Guant s'ajorna fins a nova data

> Avui divendres entren en vigor les noves restriccions aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la segona onada de la Covid19

> La Xarxa de Cultura treballa per a reprogramar el festival de titelles en unes noves dates. Les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves representacions del festival

> La Biblioteca Carles Cardó restringeix els seus serveis i només prestarà servei de préstec amb cita prèvia, mentre que el Museu de Valls roman obert amb un aforament del 30%

Tal i com fixa la normativa en la darrera resolució aprovada ahir pel Govern de la Generalitat de Catalunya i en vigor a partir d'avui divendres mateix, l'activitat cultural arreu del país es veu afectada amb noves restriccions. Així, i durant els quinze dies d'aplicació inicialment previstos, els Teatres de Valls abaixaran el teló i ajornaran les representacions previstes.

Ajornat el Festival de titelles Guant

El principal cicle afectat en la programació dels Teatres de Valls serà el Festival de Titelles Guant, previst entre els dies 3 i 8 de novembre, que queda ajornat fins a nova data, a l'espera de conèixer com avança la situació sanitària i les mesures que se'n deriven. La direcció artística i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Valls treballen en unes noves dates per a reprogramar el conjunt d'espectacles de la mostra. La venda d'entrades per al festival s'atura temporalment i els espectadors que ja disposin de localitats hauran de conservar-les fins a conèixer les noves dates, per les que seran vàlides les mateixes entrades ja adquirides.

Per a qualsevol dubte, consulta o retorn caldrà adreçar-se, com és habitual, al servei de taquilles del teatres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 605 258.

Museu de Valls i Biblioteca Carles Cardó

Pel que fa a la resta d'equipaments culturals, el Museu de Valls romandrà obert en el seu horari habitual (de dimarts a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, i diumenges d'11 a 14h), amb una limitació d'aforament del 33% i sense acollir actes culturals amb assistència de públic.

En aquest sentit continua oberta fins el 29 de novembre l'exposició CovidArt, en la qual onze artistes de la nostra ciutat reflexionen sobre la pandèmia que estem vivint. Així mateix també es pot veure al museu l'exposició Gonzalo Lindin. Paisatges retrobats, que fa referència aquest artista tarragoní, que va dedicar bona part de la seva trajectòria artística a pintar el Montsant.

La Biblioteca Carles Cardó limita els seus serveis i només disposarà de préstec amb cita prèvia, per a la recollida i lliurament de documents reservats. Per a reservar aquest servei caldrà adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 012, de dilluns a divendres de 9.30 a 20h i els dissabtes de 10 a 13h.

VALLS · 30 D'OCTUBRE DE 2020