Tancament dels serveis i activitats dels centres esportius municipals de Valls

Tancament dels serveis i activitats dels centres esportius municipals de Valls

> Es mantenen però oberts per atenció al públic

El Patronat Municipal d’Esports de Valls informa que, en aplicació de les mesures aprovades pel govern de la Generalitat i que avui han entrat en vigor per contenir la pandèmia de la Covid-19, els dos centres esportius municipals, el CEM el Fornàs i el IEM el Vilar, han suspès els seus serveis i activitats. La mesura inclou, d’acord amb el que ha aprovat el Procicat, també la suspensió d’entrenaments i competicions que les entitats esportives realitzen a les instal·lacions municipals, a excepció de les que competeixen en lligues professionals (primer equip de la UE Valls i equip EBA del CB Valls) i dels esportistes d’elit.

Els dos centres romanen oberts això sí per mantenir els serveis d’atenció al públic. Per evitar desplaçaments, els usuaris també es poden adreçar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé als telèfons 977 608132 (IEM El Vilar) o 977 614403 (CEM El Fornàs)

En aquests moments, s’està treballant per oferir el més ràpidament possible una oferta d’activitats online, com ja es va efectuar durant els mesos de confinament durant la primavera.

El Patronat d’Esports ha decidit ajornar el cobrament de les quotes corresponent al mes de novembre, fins a conèixer la durada de les restriccions.

VALLS · 30 D'OCTUBRE DE 2020