L'Ajuntament de Valls obre línia d'ajuts a famílies amb fills confinats a casa per la Covid-19

L'Ajuntament de Valls obre línia d'ajuts a famílies amb fills confinats a casa per la Covid-19

> Les noves ajudes s’adrecen a totes les persones que han de deixar la feina temporalment per fer-se càrrec dels infants i no perceben un sou

La Regidoria d’Afers Socials, en el marc dels ajuts que concedeix l’Ajuntament de Valls per pal·liar els efectes del confinament, tramita una nova línia d’ajuts d’urgència per a totes aquelles persones que han de deixar temporalment la seva feina per tenir cura dels fills petits. En concret, aquests ajuts estan destinats a les famílies amb fills confinats a casa de 10 a 12 dies a causa d’algun contagi per la Covid-19 en el grup estable de l’escola.

La nova línia d’ajuts d’urgència té com objectiu que, en aquestes circumstàncies de confinament dels infants a casa per un contagi a la seva classe, ningú deixi d’atendre els seus fills per motius econòmics. D’aquesta manera, els ajuts s’adrecen a totes les persones que deixen de percebre un sou pel rendiment del seu treball per fer-se càrrec de nens petits, la qual cosa pot suposar no tenir ingressos suficients per satisfer les necessitats bàsiques.

Amb aquestes noves ajudes, l’Ajuntament s’anticipa a la Generalitat que ha previst ajuts d’urgència per a aquest mateix supòsit, per garantir la cobertura de la cura i les necessitats bàsiques d’infants i adolescents en famílies en situació de vulnerabilitat durant els períodes d’aïllament, quarantena o confinament.

Aquesta nova línia d’ajuts d’urgència s’afegeix als que l’Ajuntament tramita per a totes aquelles persones que, a causa de l’estat d’alarma decretat el mes de març que va obligar a moltes empreses a interrompre l’activitat, encara no han percebut les indemnitzacions per ERTOs o que tenen ingressos zero i no poden afrontar les despeses més bàsiques com alimentació o subministraments.

Per acollir-se als ajuts d’urgència, els interessats poden adreçar-se a les dependències municipals d’Afers Socials (edifici de Casa Caritat, Carretera del Pla, 37A) o bé trucar al 977614040 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10h a 13h.

VALLS · 3 DE NOVEMBRE DE 2020