El nou sistema RECICLOS de reciclatge digital amb recompensa aconsegueix en només dues setmanes l'objectiu solidari amb Càritas Arxiprestal

El nou sistema RECICLOS de reciclatge digital amb recompensa aconsegueix en només dues setmanes l'objectiu solidari amb Càritas Arxiprestal

> L’entitat ha rebut 500 mascaretes per prevenir la Covid-19 i més de 55 litres de gel hidroalcohòlic

> El sistema obrirà ara una nova acció solidària en favor de Creu Roja de Valls

La implantació del sistema digital de reciclatge amb recompensa d’Ecoembes ha aconseguit el seu primer objectiu des de la seva implantació a principis d’octubre. En només dues setmanes, les aportacions dels vallencs que han reciclat les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes utilitzant aquest sistema pioner i que han triat destinar la recompensa a Càritas Interparroquial de Valls han fet possible que l’entitat disposi ja de 500 mascaretes i 55 litres de gel hidroalcohòlic per prevenir la Covid-19.

Càritas ha destinat aquests recursos aportats pels vallencs, a través del reciclatge amb el sistema de RECICLOS, a persones que tenen dificultats econòmiques per comprar mascaretes i hidrogel. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, ha lliurat a Joaquim Calvo, director de Càritas a Valls, el material. RECICLOS i l’Ajuntament de Valls ja han obert una nova campanya també amb caràcter social, en aquest cas a favor de l’entitat Creu Roja de Valls, també per l’adquisició de material de prevenció per la Covid-19.

Valls ha estat la primera ciutat de la demarcació de Tarragona en implantar RECICLOS. Aquest sistema d’Ecoembes permet que els ciutadans compromesos amb el reciclatge obtinguin, a través de l’aplicació mòbil de RECICLOS (accedir-hi), recompenses cada vegada que reciclen llaunes i ampolles de plàstic de begudes en un dels 126 contenidors grocs de la ciutat. Entre aquests incentius, destaquen productes per fomentar la mobilitat sostenible, però també accions de caràcter social.

VALLS · 11 DE NOVEMBRE DE 2020