Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Modernització de l’enllumenat al Vilar i als Pisos de Clols. La Junta de Govern ha aprovat adjudicar a l’empresa Aquambiente Servicios el contracte mixt de subministrament i obra per a la modernització de l’enllumenat públic de la zona del Vilar per un import de 31.900 euros IVA inclòs i també a la mateixa empresa, per 9.900 euros, la millora de l’enllumenat al barri dels Pisos de Clols. Aquestes obres formen part de la millora general que s’està realitzant a l’enllumenat de diversos barris i zones de la ciutat amb la instal·lació de tecnologia Led que augmenta la sensació d’il·luminació de la via públic i, a la vegada, redueix el consum i costos energètics en prop d’un 80%.

- Millora de diversos camins. La Junta de Govern ha aprovat adjudicar a l’empresa Excavacions Carbonell per 31.800 euros IVA inclòs les obres de millora de diversos camins rurals del terme. En concret, les actuacions de millora es concentraran als camins de Prenafeta, Sant Llorenç, Nou i el camí XX del polígon 11.

- Licitació del Servei d’Atenció Domiciliària. La Junta de Govern ha aprovat la licitació del Servei d’Atenció Domiciliària de Valls per als propers tres anys amb un pressupost anual de 266.000 euros IVA inclòs.

- Subvenció colles castelleres. La Junta de Govern ha aprovat els respectius convenis amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls que preveu una subvenció de 60.000 euros a cadascuna de les entitats en suport a les activitats que organitzen.

- Conveni Federació d’Associacions de Veïns. La Junta ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i Pedanies que regula la subvenció municipal de 3.000 euros en suport a les activitats que organitza en favor del moviment veïnal de la ciutat. Aquesta mateixa setmana, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el president de la FAV, Andreu Garcia, han signat el conveni de col·laboració.

VALLS · 18 DE NOVEMBRE DE 2020