Els Teatres de Valls reobren la setmana vinent reprogramant tots els espectacles ajornats

Els Teatres de Valls reobren la setmana vinent reprogramant tots els espectacles ajornats

> El Govern anuncia que les entrades pels espectacles culturals seran una excepció en el toc de queda per arribar a casa

> El Pla presentat ahir pel Govern de la Generalitat permet l’obertura dels espais culturals i la realització d’activitats amb un aforament del 50%

> Els Teatres de Valls reprogramen tots els espectacles afectats pel darrer tancament. Les entrades ja adquirides seran vàlides per les noves dates i horaris

> El Festival Guant se celebrarà entre els dies 1 i 6 de desembre al Teatre Principal

> La Biblioteca Carles Cardó reobre els espais d’estudi i consulta a sala amb torns i reserva prèvia i el Museu de Valls augmenta l’aforament fins a un 50%

Després del darrer tancament i restriccions fixades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la segona onada de la Covid19, l’activitat escènica de Valls es podrà reemprendre a partir del dilluns 23 de novembre i seguint les directrius del pla d'obertura presentat aquest dijous pel mateix Govern. Així, la ciutat suma l’activitat dels Teatres de Valls (Teatre Principal i Centre Cultural) als equipaments culturals que ja restaven oberts, Biblioteca Carles Cardó i Museu de Valls, que amplien també els seus serveis i aforaments.

En el cas dels teatres, l’àrea de Cultura ha reprogramat, durant el mes de desembre, tots els espectacles que van quedat ajornats degut a les restriccions. Els espectadors que ja disposin de localitats per a aquestes funcions podran fer ús de les mateixes per a les noves dates i horaris.

Tots els espectacles es realitzen, com és habitual, seguint les mesures de protecció per a una Cultura segura: aforaments al 50%, seients alterns i preassignats, registre d’espectadors, mascareta obligatòria i gels hidroalcohòlics, així com les entrades i sortides esglaonades.

També ahir el Govern de la Generalitat va anunciar que la cultura es mantindrà com una excepció en el toc de queda sempre que el públic ho justifiqui presentant la seva entrada. D’aquesta manera, els espectadors podran arribar més tard de les 22h a casa si han assistit a una activitat cultural.

Per a qualsevol dubte, consulta o retorn caldrà adreçar-se, com és habitual, al servei de taquilles del teatres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 003.

La Biblioteca Carles Cardó, per la seva part, recupera a partir de dilluns els serveis de consulta a sala i estudi, que se sumen al servei de préstec, tots ells amb cita prèvia. El Museu de Valls augmenta el seu aforament del 30 a 50%.

 

Temporada estable dels Teatres de Valls

Espectacles reprogramats amb noves dates i horaris:

 

La Bona Gent

Quim Masferrer

28 de novembre a les 19:30h

Centre Cultural

 

El Petit de Cal Eril

Energia Fosca

13 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

El faune, el drac i el dimoni

Eudald Ferré i Magí Mallorquí

19 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

T’estimo si he begut

Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre

20 de desembre a les 19:30h

Centre Cultural

 

Els Pastorets Principals de Valls

Grup del Teatre Principal

Dies 26 i 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener. Totes les sessions a les 18h

Teatre Principal

 

Un Cap d’Any a l’Infern

Grup del Teatre Principal

Dies 30 i 31 de desembre a les 20h

Teatre Principal

Pel que fa a les representacions d’Els Pastorets Principals de Valls, el Grup del Teatre Principal ha acordat anul·lar la sessió nocturna del dia 2 de gener a les 21h, per tal d’adequar-se a les limitacions del toc de queda nocturn. El servei de taquilles dels teatres es posarà en contacte amb tots els espectadors per tal de reubicar el públic en les sessions de tarda ja programades.

 

Guant, Festival de teatre de titelles de Valls

El Festival Guant, previst inicialment del 3 al 8 de novembre, és també un dels cicles reprogramats i es celebrarà del 1 al 6 de desembre al Teatre Principal. A continuació, detallem els canvis de dia i hora de tots els espectacles:

 

El lloc? De ser nosaltres

Pep i Sira Aymerich

3 de desembre a les 20:30h

Teatre Principal

 

Teatre de titelles: miniteatrí de les tres erres per a titelles de pal

4 de desembre a les 17:15h

Teatre Principal – Aforament limitat

Reserves a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Fragile

LaBú Teatre

4 de desembre a les 18:30h

Teatre Principal

 

Mil bocins

Zipit Company

5 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

Maüra, filla de la terra

Cia Sifó

6 de desembre a les 11:30h

Escenari del Teatre Principal

 

Cocoué

Cia Petit Bonhom

6 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

Exposició Matito, l’alegria de viure sense fer res!

Dels dies 1 al 19 de desembre

Vestíbul del Teatre Principal

 

Nits de Clàssics dels Amics de la Música

A continuació detallem els dies i horaris dels concerts de la programació de clàssica dels Amics de la Música al Centre Cultural:

 

Strauss recomposed. La Viena entre guerres

26 de novembre a les 19h

Centre Cultural

 

Josep Carner i el Lied Català

12 de desembre a les 19h

Teatre Principal

 

Gestertrio

17 de desembre a les 19h

Teatre Principal

 

Reobertura de serveis a la Biblioteca Carles Cardó

A partir de dilluns mateix, la biblioteca reprèn també part dels serveis aturats durant les darreres restriccions, concretament l’estudi, consulta a sala i ordinadors, que se suma al préstec, tots ells amb cita prèvia. La Biblioteca Carles Cardó permet l’accés per a treball o estudi presencial a les plantes baixa i primera de l’equipament en els següents torns: de dilluns a divendres de 9.30 a 12h, de 12.30 a 15h i de 17 a 20h, i els dissabtes de 10 a 13h.

Per a la reserva prèvia cal adreçar-se telefònicament al 977 636 012 o a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En el cas d’aquestes peticions de cita, l’atenció als usuaris es presta de manera ininterrompuda de dilluns a divendres de 9.30 a 20h i dissabtes de 10 a 13h, i en qualsevol moment a través del correu electrònic.

Entre els diferents torns té lloc la neteja i desinfecció de les instal·lacions, per tal de garantir la seguretat d’usuaris i personal. Pel que fa al lliure accés als prestatges, a la consulta de diaris i revistes i a la secció infantil, aquests serveis resten encara pendents de represa. Les fotocòpies quedaran restringides als llibres que no es deixen en préstec.

La biblioteca disposa de diverses mesures de protecció i seguretat, com la distància entre usuaris a les taules, amb places reservades en seients alterns i aforament del 50%. Els taulells d’atenció al públic compten també amb pantalles de protecció i gels hidroalcohòlics, i els usuaris han de dur sempre mascareta, així com guardar la distància interpersonal. Pel que fa al material consultat pel públic, aquest passarà una quarantena de 48h.

Horaris dels espais d’estudi i consulta, servei de préstec i ordinadors

De dilluns a divendres, tres torns: de 9.30 a 12h, de 12.30 a 15h i de 17 a 20h

Dissabtes de 10 a 13h

(mitjançant cita prèvia)

Atenció telefònica i telemàtica per a concertar cites prèvies

De dilluns a divendres de 9.30 a 20h

Dissabtes de 10 a 13h

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 977 636 012

 

Museu de Valls obert i amb ampliació d’aforament

El Museu de Valls roman obert en el seu horari habitual (de dimarts a dissabte d'11 a 14h i de 17 a 20h, i diumenges d'11 a 14h), amb una limitació d'aforament que augmenta, a partir de dilluns, fins al 50%. En aquest espai continuen obertes fins al 29 de novembre les dues exposicions actuals: «CovidArt», en la qual onze artistes de la nostra ciutat reflexionen sobre la pandèmia que estem vivint, i «Gonzalo Lindin. Paisatges retrobats», dedicada a aquest artista tarragoní, que va dedicar bona part de la seva trajectòria artística a pintar el Montsant.

 

VALLS · 20 DE NOVEMBRE DE 2020