El Patronat d'Esports ha reobert instal·lacions aquest dilluns 23 de novembre

El Patronat d'Esports ha reobert instal·lacions aquest dilluns 23 de novembre

> La reobertura s’efectua amb les limitacions d'aforament i altres mesures previstes per la Generalitat

El Patronat Municipal d’Esports de Valls procedirà aquest dilluns dia 23 de novembre a la reobertura de les seves instal·lacions d’acord amb el Pla d’Obertura Progressiva d’Activitats presentat pel Govern de la Generalitat. Així, a l’espera de la publicació oficial de les mesures concretes al Diari Oficial de la Generalitat, es reobriran a partir de dilluns les instal·lacions i equipaments per a la pràctica esportiva i entrenaments.

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs oferirà el servei de piscina coberta i sala de fitness amb un aforament del 30 per cent i reserva prèvia. L’horari d’obertura al públic serà de 6.30h a 21.30h de dilluns a divendres, i l’accés d’usuaris a les instal·lacions es tancarà a les 21h, mentre que els caps de setmana les instal·lacions obriran en l’horari habitual: els dissabtes de 9h a 14h i de 16h a 19h i els diumenges i festius de 10h a 14h.

A la vegada, s’oferiran els serveis de classes dirigides també amb un 30% de l’aforament i amb reserva prèvia, en un calendari que mantindrà les més de 90 classes setmanals habituals de la programació. A més, es mantindrà una classe en directe online per Zoom a la que podran accedir les persones abonades.

També es reprenen les classes de gimnàstica de manteniment, ioga i d’hipopressius però, degut a les restriccions dels aforaments i de les ràtios de les activitats, no es poden reiniciar encara els cursos de natació per infants o les activitats per a nadons o col·lectius amb necessitats especials. Cal tenir en compte que els vestidors del Centre Esportiu Municipal El Fornàs estaran oberts solament per les activitats aquàtiques, mentre que per la resta d’activitats i serveis romandran tancats. A conseqüència de l’aturada dels serveis esportius, la quota de l’abonament corresponent al mes de novembre no es cobrarà.

Entrenaments

Pel que fa entrenaments, les entitats esportives podran fer ús de les instal·lacions esportives municipals sense utilitzar els vestidors, amb un aforament d’un 30 per cent en espais tancats i un 50 per cent a les instal·lacions a l’aire lliure. Les instal·lacions esportives estaran obertes fins les 21.30 hores. Els Esportistes d’Alt Nivell (DAN) i els equips que competeixen a nivell estatal (Unió Esportiva Valls i equip EBA del CB Valls) tenen unes condicions especials d’entrenament i horaris més flexibles.