Quim Masferrer dóna el tret de sortida a la represa de la temporada estable dels Teatres de Valls

Quim Masferrer dóna el tret de sortida a la represa de la temporada estable dels Teatres de Valls

> L'esperat espectacle «Bona gent» puja finalment a l'escenari del Centre Cultural aquest dissabte, després del doble ajornament degut als dos períodes de restriccions

> El muntatge canvia d'horari a les 19.30h per adaptar-se al toc de queda nocturn. Les entrades adquirides amb anterioritat a aquest canvi seran vàlides per al nou horari

> En l'actual tram de represa, finalment les localitats no permetran trencar el confinament municipal de cap de setmana, però si el retorn nocturn a casa dins del mateix municipi

L’activitat escènica de Valls torna al Centre Cultural després del darrer tancament i restriccions fixades pel Govern de la Generalitat de Catalunya per a la contenció de la segona onada de la Covid19. Serà amb Quim Masferrer i el seu «Bona gent», aquest dissabte 28 de novembre a les 19:30 hores, que faran gaudir vallencs i vallenques amb un espectacle ple de veritat i d'humor, segell propi i indiscutible de l'actor i presentador d'El Foraster. Un muntatge, copresentat amb Teatre de Guerrilla, en què el públic n'és l'autèntic protagonista.

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge a aquest en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.

Aquest, com tots els espectacles dels Teatres de Valls, es realitza, com és habitual, seguint les mesures de protecció per a una Cultura segura. Aquestes directrius són: aforaments al 50%, seients alterns i preassignats, registre d’espectadors, mascareta obligatòria i gels hidroalcohòlics, així com les entrades i sortides esglaonades.

Les entrades es poden adquirir en qualsevol moment a través del web www.valls.cat o presencialment a les taquilles del Teatre Principal dimecres de 18 a 21 hores i divendres de 12 a 13:30 hores, i també una hora abans d’iniciar l'espectacle a les taquilles del Centre Cultural.

Malgrat que inicialment el Govern de Catalunya així ho havia anunciat, finalment i com a mínim durant l'actual tram de represa, les entrades dels espectacles i actes culturals no serviran de justificant per permetre la mobilitat entre municipis, però sí perquè els espectadors del propi municipi puguin arribar a casa durant el toc de queda nocturn.

Per a qualsevol consulta o retorn, cal contactar el servei de taquilles a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 636 003, en horari d'oficines de dilluns a divendres de 8 a 15h.

 

Temporada estable dels Teatres de Valls

Espectacles reprogramats amb noves dates i horaris

 

La Bona Gent

Quim Masferrer

28 de novembre a les 19:30h

Centre Cultural

 

El Petit de Cal Eril

Energia Fosca

13 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

El faune, el drac i el dimoni

Eudald Ferré i Magí Mallorquí

19 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

T’estimo si he begut

Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre

20 de desembre a les 19:30h

Centre Cultural

 

Els Pastorets Principals de Valls

Grup del Teatre Principal

Dies 26 i 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener. Totes les sessions a les 18h

Teatre Principal

 

Un Cap d’Any a l’Infern

Grup del Teatre Principal

Dies 30 i 31 de desembre a les 20h

Teatre Principal

 

Pel que fa a les representacions d’Els Pastorets Principals de Valls, el Grup del Teatre Principal ha acordat anul·lar la sessió nocturna del dia 2 de gener a les 21h, per tal d’adequar-se a les limitacions del toc de queda nocturn. El servei de taquilles dels teatres es posarà en contacte amb tots els espectadors per tal de reubicar el públic en les sessions de tarda ja programades.

 

Guant, Festival de teatre de titelles de Valls

El Festival Guant, previst inicialment del 3 al 8 de novembre, és també un dels cicles reprogramats i es celebrarà del 1 al 6 de desembre al Teatre Principal. A continuació, detallem els canvis de dia i hora de tots els espectacles:

 

El lloc? De ser nosaltres

Pep i Sira Aymerich

3 de desembre a les 20:30h

Teatre Principal

 

Teatre de titelles: miniteatrí de les tres erres per a titelles de pal

4 de desembre a les 17:15h

Teatre Principal – Aforament limitat

Reserves a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Fragile

LaBú Teatre

4 de desembre a les 18:30h

Teatre Principal

 

Mil bocins

Zipit Company

5 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

Maüra, filla de la terra

Cia Sifó

6 de desembre a les 11:30h

Escenari del Teatre Principal

 

Cocoué

Cia Petit Bonhom

6 de desembre a les 18h

Teatre Principal

 

Exposició Matito, l’alegria de viure sense fer res!

Dels dies 1 al 19 de desembre

Vestíbul del Teatre Principal

 

VALLS · 25 DE NOVEMBRE DE 2020