Principals acords de Junta de Govern

Principals acords de Junta de Govern

- Licitació de les obres de restauració de la Font de la Manxa. La Junta de Govern ha iniciat el procés de licitació de les obres de restauració de la font lluminosa de la plaça Font de la Manxa per un import de 137.000 euros IVA inclòs. El projecte contempla una reforma completa de la històrica font ornamental que per les Festes Decennals de l’any 1971 va dissenyar Carles Buïgas, projectista entre d’altres de la Font Màgica de Montjuïc. La restauració de la Font de la Manxa mantindrà l’estructura del característic vas en forma de trèvol, però es renovarà tecnològicament en la seva totalitat. La font comptarà amb 19 brolladors que es col·locaran en forma de triangle convex i permetran múltiples jocs d’aigua en moviment. La nova il·luminació subaquàtica amb llums de tecnologia led que s’hi instal·larà, a més de la major vida útil i estalvi energètic com avantatges, permetrà mostrar qualsevol tipus de gamma cromàtica. En aquest sentit, la nova font generarà un espectacle de llum, aigua i color d’una hora sense repetir cap seqüència.

- Aprovació del projecte de calefacció de l’escola Eladi Homs. La Junta ha aprovat de manera inicial les obres d’adequació de la sala de calderes i la substitució de la caldera i dels acumuladors del sistema de calefacció i aigua calenta sanitària de l’escola Eladi Homs. El projecte comportarà una inversió en aquest projecte de 58.000 euros.

- Licitació servei eines 2.0. La Junta de Govern ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació del servei de gestió de les xarxes socials municipals 2.0 per un import de 42.300 euros IVA inclòs a l’any i per un període de 3 anys. El consistori ha aprovat els plecs de clàusules administratives i tècniques per a la licitació.

Altres informacions d’interès

- Signatura del conveni entre la Societat Narcís Oller i Xarxa de Cultura. El president de la Societat Narcís Oller, Jordi Ginebra, i el regidor de Cultura i president de Xarxa de Cultura de Valls, Marc Ayala, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració que regula la concessió de la subvenció municipal de 1.500 euros. La subvenció es concedeix per al funcionament ordinari de l’entitat i, en especial, per les activitats de difusió cultural de la figura de l’il·lustre escriptor vallenc Narcís Oller.

VALLS · 25 DE NOVEMBRE DE 2020