La Fàbrica de les Il·lusions a la Sala de la Cooperativa es reinventa per oferir la màgia de Nadal als nens i nenes de Valls

La Fàbrica de les Il·lusions a la Sala de la Cooperativa es reinventa per oferir la màgia de Nadal als nens i nenes de Valls

> El Centre Cívic dona continuïtat al projecte iniciat l’any passat i pensat per als més petits de la ciutat

> La Fàbrica es redefineix amb una nova proposta que incorpora les mesures de seguretat necessàries

> L’activitat se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de gener de 10 a 13.30h i de 17 a 20.30h. Les entrades es podran adquirir a les taquilles del Teatre Principal o a través del web de l’Ajuntament

El Centre Cívic de Valls ha reinventat La Fàbrica de les Il·lusions, el projecte d’èxit per les festes de Nadal, per adaptar-lo a les mesures de control, seguretat i higiene necessàries pel context actual. Amb la finalitat que els nens i nenes de Valls puguin gaudir d'aquesta època tan especial de l'any, la Fàbrica recorre, aquest any a mitjans audiovisuals per oferir al públic assistent un nou espectacle familiar ple de llums, música, colors i molta màgia, on els infants s'endinsaran en un viatge espacial per les estances de la Cooperativa. Serà un viatge amb el que podran ajudar a fer possible que tots els infants compleixin amb els seus desitjos per la nit més màgica de l'any.

La Fàbrica de les Il·lusions se celebrarà els dies 2 ,3 i 4 de gener de 10 a 13:30h i de 17 a 20:30h. L'espectacle està destinat preferentment a nens i nenes de 3 a 11 anys, acompanyats sempre per una persona adulta. Les persones que vulguin visitar la Fàbrica podran adquirir les seves entrades a partir del dimecres 16 de desembre a les 12h a través del portal de l'Ajuntament www.valls.cat o de manera presencial a les taquilles del Teatre Principal. El preu de l'entrada serà de 2 € per persona.

La durada de la visita serà, aproximadament, de 20 minuts en grups reduïts. En el moment de realitzar la compra s'haurà d'indicar el dia i la franja horària en què es vol realitzar la visita i les dades de contacte de cada visitant. Cada persona adulta, podrà acompanyar un màxim de 3 infants (els infants no podran accedir sols a la Fàbrica).

El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, el Grup del Teatre Principal i els comerços Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines i Electrollar. Per poder participar de les activitats caldrà en tot moment seguir i respectar les mesures de control i sanitàries establertes per part de l'organització, entre les quals s'hi compten l'obligatorietat de portar la mascareta (per a majors de tres anys), la desinfecció de mans a l'accedir al recinte, evitar tocar els elements comuns de l'espai i mantenir les distàncies de seguretat.

Aquest projecte se suma a les altres propostes i activitats que oferirà el Centre Cívic durant les festivitats nadalenques al conjunt de la població destinada al públic familiar i infantil, com la cagada del tió (a la plaça Pilar Prim) o el cap d'any infantil (al Centre Cultural de Valls).

VALLS · 9 DE DESEMBRE DE 2020