El Museu de Valls es prepara per les obres d'ampliació que començaran el proper mes de gener

El Museu de Valls es prepara per les obres d'ampliació que començaran el proper mes de gener

> A partir de dilluns dia 14 de desembre, el Museu tanca portes i inicia els treballs previs amb el desmuntatge de les exposicions i la retirada de material

El Museu de Valls tancarà portes a partir d'aquest dilluns dia 14 de desembre amb motiu de les obres d'ampliació que començaran a principis de 2021. A partir de la setmana vinent s'iniciarà el desmuntatge de les exposicions així com la retirada de material per deixar-ho tot a punt per poder iniciar les obres, programades en principi per al proper mes de gener un cop s'adjudiquin els treballs.

L'Ajuntament invertirà 276.000 euros IVA inclòs a l'edifici de Casa de Cultura per ampliar les dependències del Museu de Valls. En concret, s'ha previst la reforma completa de la planta primera de l'equipament que s'incorporarà al Museu i al seu recorregut museogràfic per mostrar-hi una part representativa de la col·lecció que a hores d'ara no té espai per a ser exposada. D’una manera especial, el Museu guanya en aquesta planta tota la zona que ocupava l’antiga biblioteca comarcal Carles Cardó abans del seu trasllat al Barri Antic l’any 2014. Així, des de la primera planta, el visitant començarà el recorregut i enllaçarà amb les dues plantes superiors de l'equipament i que ja ocupa el Museu, les quals tindran la mateixa funció actual d’acollir exposicions temporals.

VALLS · 11 DE DESEMBRE DE 2020