Cap de setmana amb espectacles als Teatres de Valls

Cap de setmana amb espectacles als Teatres de Valls

> Diumenge 20 de desembre tindrà lloc la comèdia musical «T’estimo si he begut» al Centre Cultural

> Per altra banda, dissabte 19 serà el torn de l’espectacle familiar «El faune, el drac i el dimoni» que pujarà a l’escenari del Teatre Principal

El Centre Cultural acollirà, aquest diumenge 20 de desembre a les 19:30 hores, la proposta "T'estimo si he begut", una comèdia musical a partir dels relats de l'Empar Moliner, produïda per Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, i interpretada per David Bagés, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas. Un espectacle de cançons a partir dels relats de l’autora, adaptats al teatre per ella mateixa. Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per uns personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics.

Per altra banda, «El faune, el drac i el dimoni» arribaran, dissabte 19 de desembre a les 18 hores, al Teatre Principal. Una proposta de teatre i música a càrrec d’Eudald Ferré i Adam Purtí, on un calderer ambulant ven per fires amb el seu ajudant. Per tenir clientela explica les aventures de diversos personatges. Li agrada xerrar i de seguida els contes que explica van a parar al món màgic i misteriós. Les històries tenen a veure amb les peripècies estranyes en què ells diuen que s’han trobat.

Venda d’entrades

Les localitats estan a la venda a través del canal on line www.valls.cat i a la taquilla del Teatre Principal de Valls amb horari intensiu, cada dia de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores, i el mateix dia de l’actuació una hora abans de que comenci l’espectacle. Per a qualsevol dubte o retorn de les entrades, es pot contactar amb les taquilles del teatre a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

#Cultura Segura

Els Teatres de Valls disposen de diverses mesures de protecció per tal de garantir un desenvolupament segur de l'activitat teatral, tant per als espectadors com per al personal, artistes i companyies. L'ús de mascareta serà obligatori en tot moment i en tots els espectacles. Els espectadors hauran d'aplicar-se gel hidroalcohòlic en el moment d'entrar al recinte i es demanarà evitar tocar els elements comuns en tot moment. També es prega als visitants que facin ús d'entrades en dispositius electrònics, evitant-ne l'ús en paper, així com que arribin amb suficient antelació als teatres per tal de fer un accés esglaonat, de la mateixa manera que es demanarà una sortida ordenada i progressiva de les sales, d'acord amb el personal dels teatres. A l'accés es farà control de temperatura.

Recordem que els espectacles estan programats per dissabte i diumenge, així que encara està afectat pel confinament perimetral comarcal i l’entrada no serveix de justificant per la mobilitat entre municipis que no pertanyin a la comarca de l’Alt Camp.

VALLS · 16 DE DESEMBRE DE 2020