Segueix en directe l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

Segueix en directe l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient

Ses Majestats els Reis d'Orient ja arriben a Valls. Segueix des d'aquí en directe l'arribada dels tres Reis Mags a la ciutat. Avui dimarts a partir de les 18.30h en streaming.

Retransmissió de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a la ciutat de Valls, pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Valls, acompanyats dels seus patges i heralds. Benvinguda als Reis d’Orient per part de l’alcaldessa, Dolors Farré, que els lliura la clau de la ciutat, que obre totes les cases, i paraules de salutació de Ses Majestats a les nenes i nens, vallenques i vallencs, abans que comenci el repartiment de milers de joguines per als que us hagueu portat bé i engrunes de carbó per als que no. Nit d’il·lusions, nervis i somnis. Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis.

A partir de les 19 hores i fins la mitjanit. Videotrucades de Ses Majestats els Reis d'Orient a tots aquells nens i nenes que ho hagin sol·licitat als Patges Reials durant la seva visita a les escoles. En una innovadora iniciativa, i per evitar les restriccions i distàncies, els Reis d'Orient s'adreçaran personalment als xiquets i xiquetes vallencs a través de les noves tecnologies, per tal de saludar-los individualment. Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis.