La campanya "El comerç de Valls s'ho val" reparteix 275 vals de compra valorats amb un total de 30.000 euros

La campanya "El comerç de Valls s'ho val" reparteix 275 vals de compra valorats amb un total de 30.000 euros

> La iniciativa de l’Ajuntament de Valls, conjunta amb Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors, ha premiat els compradors amb un sorteig de vals per gastar al comerç i a la restauració de la ciutat

La campanya "El comerç de Valls s’ho val!” ha finalitzat amb el sorteig de 275 vals de compra, valorats amb un import total de 30.000 euros. L'Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria de Comerç i Turisme ha dut a terme, conjuntament amb l’entitat Comerç de Valls i l'Associació de Restauradors, la campanya de dinamització comercial "El comerç de Valls s’ho val!” amb l’objectiu de premiar els compradors dels comerços locals, fidelitzar clients i dinamitzar un sector que ha quedat tocat amb la crisi de la Covid-19.

La iniciativa, que ha coincidit amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix amb premiar els clients dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. Així, s’han repartit 275 vals de compra, valorats amb un import total de 30.000 euros. Hi han participat les persones que han efectuat una compra mínima de 25 euros o més en un dels 86 comerços o establiments adherits a la campanya, en total s'han validat 4.483 compres.

L’import total de 30.000 euros està repartit en diferents vals, concretament, són 25 vals de 200 euros i 250 vals de 100 euros. Els guanyadors dels vals de compra han de passar a recollir els premis per l'Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3) i poden utilitzar-los fins el 28 de febrer en els diferents comerços adherits.

Tots els vals de compra són d'un import de 10 €, i els guanyadors rebran la meitat del premi en vals pels comerços, que seran de color blau, i l'altra meitat en vals per gastar als restaurants, en aquest cas els vals seran de color vermell. Així, els guanyadors de 100 €, rebran 5 vals de 10 € per gastar als comerços i 5 vals de 10 € per gastar als restaurants. Els vals s’han d’utilitzar en els establiments indicats, però no és necessari que es gastin tots els vals en un mateix establiment.

> Descarregar el llistat amb els números premiats amb els vals de 200 euros

> Descarregar el llistat amb els números premiats amb els vals de 100 euros

> Descarregar el llistat d'establiments adherits a la campanya "El comerç de Valls s'ho val"

 

VALLS · 8 DE GENER DE 2021