L’Ajuntament amplia el parc d’habitatges d’emergència

L’Ajuntament amplia el parc d’habitatges d’emergència

> Els habitatges compten amb una subvenció de la Diputació

Un immoble ubicat al carrer del Carme, provinent d’una donació, acollirà tres habitatges que l’Ajuntament de Valls destinarà a casos d’emergència habitacional. El pressupost d’adjudicació de l’obra és de 106.727,98 euros (iva inclòs) i compta amb una subvenció que atorga la Diputació de Tarragona de 10.000 euros per a cada un dels tres pisos. És a dir, 30.000 euros en total.

Aquesta, és una subvenció que en data 29 de juliol de 2019, la Diputació de Tarragona, ha concedit mitjançant Decret (Expedient núm. 8004330008-2019-0004207) per al projecte “Reforma interior d’un edifici entre mitgeres per a la creació de 3 apartaments d’emergència, al carrer del Carme, 12”.

La subvenció s’emmarca dins de les inversions en habitatges municipals per a destinar-los a desenvolupar polítiques socials amb la finalitat d'ampliar el parc d'habitatges d'emergència de la ciutat de Valls. Aquesta actuació que ja està en marxa és previst que estigui acabada a finals del mes de març.

D’aquests habitatges en podran fer ús famílies, usuàries de Serveis Socials, que pateixin situacions qualificades d’emergència al no tenir al seu abast cap opció possible d’allotjament.

> Descarregar imatge

VALLS · 19 DE GENER DE 2021