Descarrega't la nova App Mòbil per sol·licitar els descomptes de la taxa de residus

Descarrega't la nova App Mòbil per sol·licitar els descomptes de la taxa de residus

> La nova aplicació mòbil s'estrena aquest febrer per facilitar a la ciutadania que pugui tramitar còmodament la sol·licitud dels incentius ambientals

Entre l'1 i el 28 de febrer es poden sol·licitar els descomptes a la taxa de residus. Com a novetat, per tal de facilitar a la ciutadania el tràmit i davant la situació sanitària actual per la Covid-19, es prioritza la via telemàtica i per aquest motiu, per tal d'ampliar els canals online, l'Ajuntament posa en servei una nova aplicació mòbil que s'estrena precisament ara amb la sol·licitud dels incentius a la taxa de residus. L'App “Tramit” desenvolupada per la start-up “Tramit Smart App” entra en funcionament de manera pionera a Valls com una nova eina que permet efectuar tràmits amb l'administració d'una manera senzilla i segura.

>> Descarregar la nova App (a partir de l'1 de febrer)

L'aplicació ja està disponible en Android i s'espera que en les properes setmanes es pugui descarregar també des de IOS. Així, entre l'1 i el 28 de febrer, amb l'App es podrà efectuar de manera molt intuïtiva, còmodament des del mateix mòbil i en qualsevol moment tot el tràmit per sol·licitar els descomptes de la taxa d'escombraries i presentar-lo automàticament a l'Ajuntament. L'usuari pot tramitar-ho tot des de l'App, des d'introduir les seves dades personals, penjar les fotografies amb els cubells de selectiva que acrediten que recicla a casa i firmar la sol·licitud de manera segura via IdCat Mòbil de la Generalitat.

Precisament, amb l'objectiu de donar suport al ciutadà que utilitzi aquesta nova App per al tràmit de descomptes a la taxa de residus, durant el mes de febrer es podrà contactar amb el departament municipal de Tecnologies de la Informació a través del canal de Telegram («Valls App Tramit») , al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al formulari de suport de la web municipal. L'arrencada de l'App incorpora de moment, a més dels incentius ambientals a la taxa de residus, les funcionalitats per tramitar una instància general amb l'Ajuntament o obtenir el volant d'empadronament, però de manera progressiva s'hi aniran afegint tots els tràmits que a hores d'ara ja es poden realitzar online des de la Seu Electrònica municipal.

>> Més info sobre els incentius ambientals

VALLS · 28 DE GENER DE 2021