Participa en el qüestionari sobre drogues i ús de pantalles de Valls

Participa en el qüestionari sobre drogues i ús de pantalles de Valls

Des de l'Ajuntament de Valls s'està portant a terme un Pla de Drogues i Pantalles. En la primera fase d'aquest pla s'està realitzant una diagnosi sobre les pràctiques de consum per conèixer quines necessitats existeixen i poder millorar els sistemes d'atenció i prevenció en consum de drogues i ús de pantalles de Valls, per tal d'oferir una atenció més adaptada a la ciutadania.

Per aquest motiu, si ets una persona d'entre 15 i 64 anys i vius a Valls, et demanem que participis omplint aquest qüestionari. Has de saber que el qüestionari és anònim, és a dir, ningú coneixerà les teves respostes.

Per últim, t’agrairíem que facis arribar aquest qüestionari a altres amics/gues o coneguts/des que visquin a Valls, per tal que l’omplin. Una alta participació permetrà obtenir dades més representatives.

Algunes orientacions:

  • És molt important respondre totes les preguntes del qüestionari i EMPLENAR-LO FINS EL FINAL.
  • El qüestionari té diversos blocs temàtics: consum de tabac, alcohol i altres substàncies, ús de pantalles, joc amb diners, etc.

Per respondre'l correctament, cal llegir detingudament les preguntes i les instruccions que trobaràs. Pren-te el temps que necessitis per respondre-les! 

>> Accedir al qüestionari

 

Codi QR (amb la càmera del teu mòbil):

Si ho prefereixes, pots omplir el qüestionari en paper en diferents espais físics del municipi:

  • Centre Cívic Municipal (Biblioteca Carles Cardó)
  • Serveis Socials Municipals
  • Vallsgenera
  • CEM El Fornàs (Patronat Municipal d'Esports)

T'agrairíem que compartissis aquest correu/enllaç als teus coneguts/des que visquin a Valls, per tal d'aconseguir una mostra més gran i unes dades més robustes i representatives.

Moltes gràcies per la teva participació.