El Centre Cultural de Valls reviurà les grans cançons de Broadway

El Centre Cultural de Valls reviurà les grans cançons de Broadway

> L’espectacle ‘Broadway a capella’ concentra els èxits dels millors musicals amb un elenc de 13 intèrprets catalans

> El muntatge tindrà lloc aquest dissabte 20 de març, a les 20 hores

> L’actor Edgar Martínez, del Pla de Santa Maria, n’és coprotagonista

El Centre Cultural de Valls ja ho té tot a punt per convertir-se, per un vespre, en el Broadway nostrat. El pròxim dissabte 20 de març, a les 20 hores, el públic assistent hi reviurà, en un espectacle extraordinari, els grans temes de Broadway, el centre neuràlgic dels millors musicals del món.

Broadway a capella és una producció artística de Daniel Anglès, que compta amb la participació de fins a 13 cantants del país que versionen les cançons de diversos espectacles de Broadway amb el suport, exclusivament, del primer instrument de tots els temps: la veu. Entre els intèrprets que hi participen es troba l’actor, cantant i vocal coach Edgar Martínez, nascut al Pla de Santa Maria.

Un recital ineludible per als amants del musical

El recital Broadway a capella és una mostra rica i diversa del bo i millor del món del musical. Es tracta d’un repàs vibrant i emotiu per les cançons més memorables d’obres cèlebres com Grease, Els Miserables, Jesucrist Superstar, West Side Story i El fantasma de l’òpera, entre molts d’altres.

Sota la direcció de Gerard Ibáñez, qui en alguns moments també puja a l’escenari per guiar els intèrprets com si d’un director d’orquestra es tractés, l’espectacle representa un viatge d’il·lusions i un passeig per la història del musical, que repassa clàssics i moderns amb duets, cançons grupals i temes en solitari.

Un resultat espectacular que combina música i ball

Després de revolucionar el panorama dels conjunts vocals al nostre país amb Deudeveu, Gerard Ibáñez, amb els seus arranjaments musicals i el seu paper com a director, torna, en aquest espectacle, a sumar complicitats amb el coreògraf Zuhaitz San Buenaventura.

Amb el talent d’ambdós artistes joves, i fins a 13 veus prodigioses, Broadway a capella esdevé una combinació excelsa entre música i ball. El resultat és una creació dinàmica en què moviment i veu aconsegueixen fer màgia i traslladar-nos a Nova York, al glamurós carrer de Broadway.

Els 13 intèrprets de Broadway a capella

Broadway a capella té la particularitat afegida de comptar amb un elenc de 13 veus extraordinàries del panorama musical català. Així, doncs, el recital, copresentat amb El musical més petit, està protagonitzat pels cantants Víctor Arbelo, Juli Algar, Helena Clusellas, Paula Costas, Ramon Ferrer, Noelia Gómez, Mikel Herzog, Raquel Jezequel, Edgar Martínez, Xavi Navarro, Sara Pi, Nerea Royo i Davbeat Box. Aquest darrer incorpora, en diverses ocasions, l’espectacularitat vocal del beatboxing. La presència d’Edgar Martínez fa que aquest espectacle hagi estat inclòs en la línia de Territori Creatiu Vallenc que impulsen els Teatres de Valls.

Les entrades per a l’espectacle, ja disponibles

Les entrades per assistir a la funció de Broadway a capella ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (per mitjà del web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla del Centre Cultural el dia del musical. També estan disponibles les promocions Jove per als menors de 30 anys, amb entrades a 3 € durant els 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, i Promo 3 amb localitats també a 3 € per a les persones en situació d’atur.

VALLS · 16 DE MARÇ DE 2021