Valls celebrarà un Sant Jordi descentralitzat en diverses places i carrers

Valls celebrarà un Sant Jordi descentralitzat en diverses places i carrers

> Les parades de venda estaran reservades exclusivament als comerços locals, amb l’objectiu de fomentar la reactivació econòmica de llibreries i floristeries

> S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a la instal·lació de parades a la via pública, que es repartiran en diversos indrets de la ciutat

El Sant Jordi d’enguany serà de nou atípic degut a les restriccions per a la contenció de la la Covid-19, quan ja es compleix un any de l’inici de la pandèmia a Catalunya. És per això que l’Ajuntament de Valls organitzarà una jornada segura el proper 23 d’abril, amb el repartiment de les tradicionals parades de llibreries i floristeries en diversos carrers i places, en un format descentralitzat per evitar concentracions de públic i que comptarà, en els diferents estands, amb totes les mesures de protecció anti Covid.

Aquest model, que ja va ser posat en pràctica amb èxit el passat 23 de juliol en el Dia del Llibre i de la Rosa, vol garantir la seguretat de les persones visitants i alhora permetre que la jornada compti amb una bona participació i dinàmica de vendes. En aquest sentit, i per segon any consecutiu, la jornada comptarà únicament amb parades de comerços locals. D’aquesta manera, es pretén fomentar la reactivació econòmica dels sectors del llibre i de la flor, afectats per l’actual crisi, i que ja van patir la suspensió del Sant Jordi passat. La cita mantindrà així el seu caràcter cultural i social, però sense perdre, al mateix temps, el seu accent de dinamització econòmica.

Des del dia 22 de març i fins al 16 d’abril (ambdós inclosos) les persones interessades poden sol·licitar l’ocupació de via pública per a la instal·lació de parades a través de presentació de sol·licitud al Registre general d’entrada de l’Ajuntament de Valls, per via telemàtica, a la seu electrònica: https://seu.valls.cat/. Es pot trobar en el catàleg de tràmits i serveis del web municipal amb la denominació «Parada de Sant Jordi».

VALLS · 18 DE MARÇ DE 2021