L'Ajuntament de Valls signa un conveni de col·laboració amb el de Vallmoll pel projecte "Camins saludables"

L'Ajuntament de Valls signa un conveni de col·laboració amb el de Vallmoll pel projecte "Camins saludables"

Aquest divendres 26 de març Jordi Cartanyà, regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Valls, i Marc Cusidó, regidor d’Esports, Joventut, Industria i Obres de l'Ajuntament de Vallmoll, han signat un conveni de col·laboració per la gestió del projecte d’itinerari saludable «Caminant per Valls i Vallmoll». La proposta neix del projecte "Camins saludables" que va ser una de les propostes més votades en l’edició dels pressupostos participatius de l’any 2019. En aquest cas la iniciativa era un trajecte lineal dins el terme municipal de Valls i amb el suport de l’Ajuntament de Vallmoll s’ha pogut realitzar un recorregut circular entre els dos municipis.

L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració en la gestió del projecte d’itinerari de salut "Caminant per Valls i Vallmoll" pel que fa a la fabricació i col·locació dels elements de senyalització de la ruta i les actuacions derivades del manteniment de la senyalització del recorregut. L’Ajuntament de Valls i el de Vallmoll es fan càrrec del cost de fabricació de les senyals, la col·locació en els punts de senyalització, inclosa la cartellera i el manteniment dels nous elements de senyalització que es troben dintre els límits del seu terme municipal. El cost total que ha invertit cada ajuntament és de 3.213,15€

El projecte "Camins saludables" pretén la millora de la senyalització de diferents camins al voltant de Valls, amb la finalitat de consolidar unes rutes de salut on la ciutadania pugui anar a caminar. A banda de la ruta del camí entre Valls i Vallmoll, el programa també està format per tres recorreguts més, concretament es tracta de la del camí de Fontscaldes, que passa pel terme municipal de Valls i Figuerola del Camp; la del camí de Valls, Masmolets i Fontscaldes, i la que passa pel camí de Valls, la Granja Dolldellops i Pont de Goi. Aquestes rutes en moments de la pandèmia de Covid són una bona opció per sortir a caminar i fer exercici.

> Descarregar imatge de la ruta "Caminant per Valls i Vallmoll"

VALLS · 26 DE MARÇ DE 2021