Una nova edició del Barri en Flor tornarà a decorar carrers i comerços de Valls

Una nova edició del Barri en Flor tornarà a decorar carrers i comerços de Valls

> El concurs es celebrarà a partir del 26 d’abril i les inscripcions començaran el dia 1

La regidoria de Comerç i Turisme endega la tretzena edició del “Barri en Flor – Concurs de Decoració Floral del Barri Antic”, de forma conjunta amb l’associació Comerç de Valls. El certamen es celebrarà a partir del 26 d’abril i les inscripcions es podran realitzar de l’1 al 25 d’abril presencialment a l’Oficina de Turisme (carrer de la Cort, 3) de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores, i dissabte i diumenge de 10 a 13 hores o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En aquesta ocasió es proposa que les guarnicions del concurs estiguin relacionades amb la temàtica castellera. Per aquest motiu, es recomanarà als participants que utilitzin amb les seves decoracions els colors rosat i vermell, representatius de les colles, així com els colors blanc i negre, simbolitzant el pantaló i la faixa dels castellers.

El concurs celebra aquesta tretzena edició en un certamen obert a tots els veïns del Barri Antic i també, a tots els comerciants de la ciutat, que poden utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers, aparadors i espais interiors visibles des de la via pública. En els seus tretze anys d’història, el Barri en Flor, el concurs floral de primavera al Barri Antic, ha aconseguit consolidar-se buscant la complicitat del teixit comercial, de la ciutadania i en moltes edicions també de les escoles.

El jurat, format per representants de l’Ajuntament de Valls, l’Oficina de Turisme, l’Agrupació de Confraries i Germandats de Setmana Santa a Valls i el Centre de Lectura, faran la seva valoració entre el 26 d’abril i el 16 de maig i valoraran aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, l’ús de material reciclat, l’originalitat i el disseny de la composició.

Els premis per als participants individuals es divideix en les categories de Balcó Verd i Balcó Creatiu, amb tres premis per a cadascuna de les dues categories: 250 euros per al guanyador i 150 euros i 100 euros per al segon i tercer, respectivament. Per altra banda, la comunitat de veïns o façana guarnida també rebran tres premis amb aquests mateixos imports (250, 150 i 100 euros).

Per a comerços que decorin els seus aparadors, el concurs està dotat amb un primer premi de 250 euros, 150 per al segon i 100 per al tercer. A més, els comerciants opten a un premi especial de 100 euros per la utilització de material reciclat.

Per tercer any el concurs s’ha estès a tot Valls i els comerciants de la ciutat tenen l’oportunitat de participar-hi en la categoria de millor carrer o col·lectiu associat, un guardó dotat amb 300 euros per al primer premi, 200 euros per al segon i 100 euros per al tercer.

VALLS · 29 DE MARÇ DE 2021