Un espectacle familiar actualitza la rondalla d'en Patufet a Valls

Un espectacle familiar actualitza la rondalla d'en Patufet a Valls

> ‘En Patufet (i els seus pares)’ es representarà aquest dissabte 17 d’abril al Teatre Principal

> L’obra connecta amb humor la tradició amb algunes reflexions sobre l’educació dels infants

Aquest dissabte 17 d’abril, a les 18 hores, l’espectacle familiar En Patufet (i els seus pares) plantejarà una renovada visió de la popular rondalla catalana d’en Patufet al Teatre Principal de Valls. Amb ell es clou la temporada familiar d’espectacles, que retornaran per Sant Joan, aleshores en la dimensió de carrer.

L’obra, a càrrec de la reconeguda companyia Teatre Nu, planteja el naixement d’un nen de diminutes dimensions amb una mirada actualitzada, moderna i global, que para atenció en el punt de vista dels progenitors. Així les coses, l’obra reflexiona sobre com afronta aquest fet inesperat una entranyable parella que havia decidit, amb alegria i il·lusió, d’entrar en el món de la maternitat i la paternitat. D’aquesta manera, Teatre Nu connecta amb humor un dels clàssics catalans amb les obsessions i els prejudicis de la societat actual.

L’adaptació posa el focus en la sobreprotecció dels infants

Aquesta adaptació de la rondalla té la particularitat de presentar la història de dos pares novells, que són excessivament protectors amb el seu fill. Així, doncs, la companyia Teatre Nu se serveix de l’aparent fragilitat d’en Patufet per posar damunt la taula la qüestió de la sobreprotecció dels infants.

En Patufet (i els seus pares), escrit i dirigit per Víctor Borràs, és un espectacle recomanat a partir de 4 anys, que compta amb la participació dels actors Francesc Mas, Montse Pelfort i Elisabet Vallès. El text, escrit en un vers picat i viu, i ple d’humor i tendresa, es combina amb la música i les composicions originals de l’experimentat Pep López. Tot plegat, impregna de ritme l’obra, pensada per a petits i grans.

Teatre Nu: vint anys de creacions pròpies

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que des de fa vint anys produeixen i representen les seves pròpies creacions. Provinents de Sant Martí de Tous, un petit poble de la comarca de l’Anoia, creuen en la força del teatre com un art comunitari, capaç d’interpel·lar a persones de totes les edats. A banda d’En Patufet (i els seus pares), la companyia compta amb una desena de produccions en cartellera.

Les entrades per a l’espectacle, ja disponibles

Les entrades per assistir a la representació de l’espectacle familiar En Patufet (i els seus pares) ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (per mitjà del web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla el dia de la funció.

VALLS · 14 D'ABRIL DE 2021