El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

El Patronat Municipal d'Esports obre el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu

Les propostes inclouen una gran diversitat de cursets i activitats per a tothom.

> El PME ofereix una promoció de descomptes pels abonaments que van de la gratuïtat al 50%.

El Patronat Municipal d'Esports (PME) de Valls iniciarà el proper dilluns 10 de maig el període d’inscripcions a les diferents activitats d'estiu que proposa. L'esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la sisena edició del campus de natació. El calendari d'activitats es centra especialment en el mes de juliol, però a més, també s'ofereix un abonament d'estiu, entre el 19 de juny i el 12 de setembre, per facilitar l'accés a les instal·lacions i a les activitats.

Seguint amb el que es va realitzar el passat estiu les inscripcions per a les prop de 500 places disponibles s’efectuaran online a través de la plataforma EGOSPORT, accessible a través de la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) per a les persones de les que l’entitat té les dades. Per aquelles que no poden accedir a la plataforma es pot demanar informació enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977 614 403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

El PME ofereix una promoció de descomptes pels abonaments de les activitat i la instal·lació. Per una banda, matrícula gratuïta per a totes les persones que es van donar de baixa durant la situació de pandèmia, és a dir, a partir del març de 2020. A més, també s’oferta el 50% de descompte a la matrícula per a la resta de persones que tramitin l’abonament

En tot moment l’organització de les activitats es regiran per la normativa marcada per les autoritats en matèria de seguretat i prevenció contra la Covid-19 pel que fa a l’aforament, prevenció i higiene, ventilació i distància de seguretat entre els participants. 

Com en les darreres edicions, entre les propostes presentades per aquest estiu destaca l'esportiueig, activitat poliesportiva que s'adreça a infants i joves de 7 a 11 anys (nascuts/es del 2010 a 2014) en què s'inclouen jocs, activitats aquàtiques i la pràctica de diversos esports sempre atenent a la distància de seguretat. Pels més petits, entre 4 i 6 anys (nascuts/es del 2015 a 2017), el PME ofereix el miniesportiueig, programa poliesportiu amb jocs i activitats esportives. Tant l'esportiueig com el miniesportiueig s'organitzen setmanalment i en 5 torns, del 28 de juny al 30 de juliol. Totes aquestes activitats es realitzaran a les instal·lacions esportives del Fornàs, on també tindran lloc els cursets de natació d'estiu per a diferents nivells i edats.

També tindrà lloc la sisena edició del Campus de Natació destinat a tots aquells nois i noies de 10 a 16 anys (nascuts/es del 2005 a 2011) que els hi agrada la natació i les activitats aquàtiques. Durant l'activitat es treballa la millora i el perfeccionament de la tècnica dels estils, es realitzen gimcanes aquàtiques, waterpolo, socorrisme, natació sincronitzada, natació amb aletes. Tot amb altres activitats i esports recreatius.

El PME també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d'activitats d'estiu per a tots els seus abonats i abonades que hauran de seguir reservant les places online a la plataforma EGOSPORT i que inclouran les ja conegudes activitats com TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d'altres. També se segueix oferint els tastets d’estiu, per a tots i totes les que es vulguin iniciar a les activitats del Ioga-iyengar i de gimnàstica hipopressiva. La matronatació per a embarassades, l'activitat aquàtica per a nadons, són altres activitats que el PME proposa durant l'estiu. 

És important informar que aquesta proposta es podrà veure afectada atenent al que les autoritats competents determinin en matèria de la Covid 19.

210506miniesportiueig

VALLS · 6 DE MAIG DE 2021