Inauguració Centre de Dia Alt Camp

Inauguració Centre de Dia Alt Camp

> El nou equipament, espaiós i amb capacitat per a 45 persones, compta amb tots els serveis per a la gent gran després d'una inversió de 500.000 euros.

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Dolors Farré, la secretaria general d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Marta Cassany, el president de la Fundació Vilaniu, Jordi Cartanyà, la directora de la Fundació, Noemí Nieto i tot l’equip de professionals del servei.

El nou centre de dia està ubicat a les instal·lacions de l’antiga seu de la Fundació Ginac, al barri dels Pisos de Clols de Valls, i entrarà en funcionament al llarg de la setmana vinent, després d’una inversió de 500.000 euros, que ha permès remodelar totalment l’equipament i adaptar-lo a les necessitats del servei i l’atenció a la gent gran. Té capacitat per atendre a més de 40 àvies i avis, un 25% més que el seu antic emplaçament.

D’aquesta manera, amb el trasllat al nou equipament dels Pisos de Clols, la Fundació Vilaniu amplia la capacitat de persones usuàries que podran ser ateses i a la vegada es diferencien físicament els serveis del centre de dia dels propis d’una residència geriàtrica. 

210506Genrica

 

Més còmode i segur per a la gent gran i familiars

La col·laboració amb la Fundació Ginac ha fet possible el trasllat del centre de dia a l’antiga seu de l’entitat al barri dels Pisos de Clols. El nou espai compta amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 establertes per aquest tipus de serveis. En concret, l’equipament té circuïts d’accés diferenciats per a persones usuàries, familiars i treballadors així com per a l’entrada de materials i mercaderies. A més, el nou espai a les instal·lacions dels Pisos de Clols destaquen per la seva amplitud ja que compten amb més de 400 metres quadrats construïts. Això permetrà garantir completament les distàncies de seguretat, així com mantenir els grups de convivència entre les persones usuàries durant la realització de tallers i activitats. L’equipament disposa d’una gran sala lluminosa amb vistes a l’exterior i també amb una zona de jardí exterior, mentre que a l’interior hi haurà espai també per als diferents serveis que s’ofereixen a les persones usuàries. A més, en el nou emplaçament, el centre de dia compta amb una sala de visites, de tal manera que el servei també guanya en comoditat i intimitat per a les famílies. Precisament, l’empresa Lear Corporation ha col·laborat amb la posta en marxa de l’equipament aportant la major part del mobiliari de la sala de visites. Per a més informació o bé per a sol·licitar acollir-se a les noves places del centre de dia, les famílies es poden adreçar al telèfon 977 78 01 55 o bé al mail cddia_altcamp@fundaciovilaniu.cat.

 

VALLS, 7 DE MAIG DE 2021