Comença la preinscripció per al proper curs a les dues Escoles Bressol Municipals

Comença la preinscripció per al proper curs a les dues Escoles Bressol Municipals

> Serà a partir del dimarts 11 de maig i es poden presentar presencialment als propis centres.

Aquest dimarts 11 de maig s’inicia el període de preinscripció, que s'allargarà fins al dia 21 del mateix mes, per al proper curs a les dues escoles bressol municipals, Els Tabalets i la Xiquets i Xiquetes. L’horari per presentar les sol·licituds als centres és de 10 a 11:30 hores però és necessari demanar cita prèvia escrivint un correu electrònic o bé via telefònica. Així, les famílies interessades en fer la preinscripció a Els Tabalets (carrer de l’Hort del Carme, s/n) s’hi poden posar en contacte trucant al 977 606 001 o per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per altra banda, si la preinscripció es vol realitzar a la Xiquets i Xiquetes (carrer de la Figuerola, 10) es pot fer a través del 977 608 783 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Per a més informació i tràmits online es pot consultar la pàgina web de la Generalitat (accedir).

L'Ajuntament de Valls va crear el servei l'any 2005 amb la construcció i posada en marxa de l'escola bressol Tabalets, al centre històric, per donar cobertura a la falta de places de preescolar. L'any 2011 es va construir la segona escola bressol, la Xiquets i Xiquetes, en aquest cas situada al barri de Santa Gemma, a la zona nord de la ciutat. L'Ajuntament de Valls assumeix la totalitat de la gestió de les dues escoles bressol a partir d’aquest curs escolar 2020-2021.

En tots aquests anys, els dos centres han consolidat el seu servei amb un projecte educatiu diferenciat i de qualitat que s'ha convertit en tot un referent per a la formació de nens de 4 mesos a 3 anys. El projecte es basa en l'estímul dels infants, amb respecte a la diversitat i a partir de la descoberta del seu entorn a través del joc. Així, per exemple, amb els petits horts agrícoles de les escoles bressol es realitzen activitats de coneixement, observació i experimentació de l'entorn natural més proper, de forma vivencial i real. Els nens poden experimentar amb aigua, aliments i elements de la natura, gaudir de la música, conèixer la ciutat a través de sortides i participar en la celebració de festes i tradicions de Valls.

 

VALLS, 7 DE MAIG DE 2021