El CEM El Fornàs amplia serveis i crea un nou espai per a la pràctica esportiva a l’aire lliure de prop de 200 m2

El CEM El Fornàs amplia serveis i crea un nou espai per a la pràctica esportiva a l’aire lliure de prop de 200 m2

La nova zona outdoor entrarà en servei aquest estiu coincidint amb la renovació de les màquines de gimnàs a tot el centre.

> Als espais exteriors hi podran accedir per entrenar els abonats i també s’hi realitzaran activitats guiades.

> El PME manté durant tot el mes de juny els descomptes en la quota d’inscripció i enceta, a partir del 19 de juny, la temporada dels abonaments d’estiu.

210608CEMForns

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs estrenarà aquest estiu una zona outdoor d’uns 200m2 per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure. Aquest nou espai, situat a prop de la piscina d’estiu, s’afegirà a les altres zones exteriors que, en els últims mesos de pandèmia, ja s’han adaptat per a la realització d’activitats esportives i que es consolidaran com espais estables de l’oferta esportiva.

La nova proposta d'activitats outdoor enllaça les noves tendències en el camp del fitness i l’esport, amb els beneficis de l'activitat a l'exterior que la situació de pandèmia ha ajudat a consolidar. A la nova zona exterior s'hi instal·larà un terra de cautxú especial per a la pràctica esportiva, i s'equiparà amb estructures metàl·liques per a l’entrenament funcional i en suspensió, i barres i discs de pes per a exercicis de cross-training, així com material més petit per afavorir el treball pliometric i d'estabilitat del còs.

La zona exterior estarà inclosa en l'abonament activitats per a ús lliure algunes hores, i en altres horaris passarà a formar part de l'oferta d'activitats guiades del Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

Millores també a l’interior

L’entrada en funcionament d’aquest espai coincidirà amb la renovació de part de les màquines i equipaments de fitness del gimnàs, d'acord a les propostes que les persones usuàries del servei ha fet arribar. En concret, la sala de condicionament comptarà amb 6 noves màquines per al treball del tren superior i inferior del cós i esquena, half-rack per a moviments olímpics i en suspensió, barres olímpiques i discs, i també se substituiran les 5 cintes de córrer per models de darrera generació.

Avantatges i descomptes en abonaments

El Patronat d'Esports amplia així els serveis esportius a la població en aquests moments de represa de l’activitat i tornada a la normalitat. Per promoure la recuperació de l’activitat esportiva, durant tot el mes de juny es mantenen els avantatges en la quota d’inscripció dels abonaments, gratuïta per a totes aquelles persones que es van donar de baixa durant la pandèmia o bé a meitat de preu per als que s’abonen de nou. D’altra banda, el Patronat d'Esports ofereix, entre el 19 de juny i el 12 de setembre, l’abonament d’estiu també per facilitar l’accés a les instal·lacions de la piscina i pista d’atletisme durant aquests mesos, a més de les activitats de classes dirigides i sala fitness.

VALLS · 8 DE JUNY DE 2021