La Biblioteca Carles Cardó avança en la represa ampliant els horaris d’obertura al públic

La Biblioteca Carles Cardó avança en la represa ampliant els horaris d’obertura al públic

> Des d’aquesta setmana l’equipament obre els matins de manera continuada de 9.30 a 15 h

> La secció de novel·la d’adults permet l’accés lliure dels usuaris

> Segueix sent necessària la reserva prèvia per a l’ús dels diferents serveis

Seguint les instruccions fixades per la direcció del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, des d’aquesta mateixa setmana la Biblioteca Carles Cardó amplia els seus horaris d’obertura al públic, avançant així en el procés gradual de represa de l’activitat cultural, i d’acord amb l’estabilització progressiva de la pandèmia de la Covid19.

Si bé durant els darrers mesos l’equipament ubicat al cor del Centre Històric ha obert en tres franges de servei amb reserva prèvia, des d’ara ho farà en dos únics torns, de dilluns a divendres: un de matí (de 9.30 a 15 h) i un de tarda (de 16 a 20 h), permetent l’estada continuada durant tot el matí, en un horari més ampli. Els dissabtes la biblioteca obrirà en horari matinal de 9.30 a 13 h.

Pel que fa a l’ús dels serveis, segueix sent necessària la reserva de cita prèvia, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 977 636 012.

 

VALLS · 16 DE JUNY DE 2021