Principals Acords de Junta de Govern

Principals Acords de Junta de Govern

Licitació de les obres del passeig de l’Estació. La Junta de Govern ha donat llum verda a l’inici de l’expedient de contractació de les obres de millora de les voreres i la xarxa d’aigua potable del passeig de l’Estació, per un import de 561.000 euros IVA inclòs, del qual 260.000 euros estan subvencionats pel PAM de la Diputació de Tarragona. El projecte contempla la renovació de la totalitat de les voreres laterals situades a banda i banda del passeig que, amb una longitud de 500 metres, és una de les vies principals de la ciutat. D’aquesta manera, es preveu l’ampliació de les voreres a totes les cruïlles per facilitar la seguretat i mobilitat a peu i, a la vegada, l’eliminació de barreres arquitectòniques als diversos passos de vianants. Les obres comportaran també la renovació de la xarxa d’aigua, en un dels sectors principals ja que dona servei a una de les zones més poblades de la ciutat i, a la vegada, assegura també el subministrament als barris del Vilar, Pisos de Clols i Colla Vella. Amb aquest projecte, l’Ajuntament dona continuïtat a la millora urbanística i de serveis al passeig de l’Estació on, durant el 2020, es va efectuar ja la modernització de l’enllumenat amb la substitució dels grups òptics, amb una inversió superior als 40.000 euros.

Asfaltatge del voral de l’entrada a Valls per l’N-240. La Junta ha aprovat la contractació de l’empresa Tecnología de Firmes per 18.800 euros IVA inclòs per a l’execució de les obres d’asfaltatge del voral de l’N-240a, en concret, el tram d’aquesta entrada a Valls comprès entre el pont del Mas Miquel i el pont de la carretera de Barcelona.

Enderroc de l’Aula de Natura. La Junta de Govern ha aprovat la contractació, per un import de 24.700 euros IVA inclòs, de l’empresa Obres i Serveis Martínez Arlandes per a les obres d’enderroc de l’edifici de l’antiga Aula de Natura del parc del Mas Miquel.

Licitació del servei de ràdio municipal on-line. La Junta de Govern ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació del servei d’elaboració i edició de podcasts de la ràdio municipal on-line, així com el manteniment de l’aplicació mòbil i la web per un import de 22.990 euros IVA inclòs anuals per un període de 2 anys.

Servei de prevenció de riscos laborals. La Junta ha aprovat l’expedient per a la contractació del servei de prevenció de riscos laborals de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms per valor de 16.211 euros IVA inclòs anuals per un període de 2 anys.

 

VALLS · 17 DE JUNY DE 2021