Vallsjove presenta un nou servei de bucs d'assaig musical per a bandes locals

Vallsjove presenta un nou servei de bucs d'assaig musical per a bandes locals

> El projecte entrarà en funcionament al llarg del mes de juliol i està destinat a grups locals, amb l'objectiu de promoure i facilitar la creació musical

> Les sol·licituds s'hauran de presentar a les oficines de VallsJove i permetran 1:30 hores d'assaig gratuït setmanal

> El servei es realitzarà a La Nau, Centre d'Art, que actualment disposa de dos bucs d'assaig totalment equipats

210630Bucs

El servei municipal de joventut, VallsJove, i els responsables de l'equipament La Nau, els germans Àlex i Germán Rull, han presentat aquest dimecres 30 de juny, un nou servei que entrarà en funcionament a partir del mes de juliol, i que permetrà a bandes locals de música, formades per persones joves, disposar d'un espai d'assaig de manera gratuïta.

L'objectiu d'aquest nou servei és doble. Per una banda, facilitar l'accés de les persones joves de Valls a espais d'assaig musical i, per altra banda, promoure i potenciar la creació musical dels i les joves de Valls i contribuir així, al desenvolupament i a la proliferació de bandes de música. Aquesta proposta vol donar resposta a una de les accions contemplades a l'actual Pla Local de Joventut de Valls (2017-2020 i prorrogat a 2021) per tal de promoure la creació artística i musical dels i les joves de la població. L'obertura d'aquest servei és resultat de mesos de treball i coordinació amb els responsables de La Nau, un nou equipament a la ciutat de Valls, que disposa de dos bucs d'assaig i una sala polivalent pel desenvolupament de projectes artístics.

La població beneficiària d'aquest servei seran les bandes de joves en edats compreses entre els 12 i 34 anys, amb algun component resident a la ciutat. Si la demanda del servei fos superior a l'oferta, s'estableixen uns criteris de priorització, segons edat i lloc de residència. El servei no es contempla com espai d'estudi o de formació acadèmica, sinó com un servei facilitador per a la creació i desenvolupament de bandes i grups de música.

La posada en marxa d'aquest nou servei ha estat possible gràcies a l'obertura de l'equipament La Nau, que disposa de dos bucs d’assaig totalment insonoritzats i equipats destinats al lloguer per hores. El servei de joventut cobrirà 1:30 hores setmanals per grup, fins a un màxim de 18 hores/setmana (o un màxim de 12 grups).

Amb la finalitat de regular la gestió i el bon ús dels bucs, s'ha creat un reglament que els usuaris/es hauran de conèixer i complir. S'establiran reunions de coordinació regulars entre els tècnics del servei de joventut i els responsables/gestors dels bucs d'assaig de La Nau, amb la finalitat d'avaluar el servei, actualitzar les sol·licituds d'alta o revisar el reglament, en cas que es consideri necessari, per a millorar el servei ofert.

Les persones i grups interessats en aquest servei hauran de contactar amb VallsJove. Presencialment, a les oficines del carrer Sant Pere, 2, per coreu electrònic escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del whatsapp 630476151.

210706Bucs1

210706Bucs2

210706Bucs3

VALLS · 30 DE JUNY DE 2021