Valls celebra la 38a Nit de Premis de la ciutat

Valls celebra la 38a Nit de Premis de la ciutat

L'acte va ser presidit pel vicepresident del Govern, Jordi Puigneró i l'alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré

El diplomàtic vallenc Senén Florensa Palau va ser distingit amb el guardó de vallenc de l'any

 210703

L'antic convent del Carme de Valls va acollir ahir una nova edició de la Nit de Premis de Valls, en la que es van distingir l'esforç i la trajectòria de vallenques i vallencs, amb la presidència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, i de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farre Cuadras, i amb la participació de regidores i regidors i polítics representants de diverses administracions.

Aquests són els guardons:
En l’àmbit empresarial, es va atorgar el premi al Comerç Vallenc a Castell d'Or SL - Frigicoll SA; el guardó Escola Empresa va ser per Fundición Galera; també es va reconèixer la labor de l’Establiment Lluïsa Vives i PRAT INTERNATIONAL BRANDS, SL, “PRAT BRANDS” - MATRIC VALLS, SL – ALECOSA.
Així mateix, durant la nit es va reconèixer Judit Giró Benet pel dispositiu The Blue Box; el premi Colla Vella va ser per Guillem Bartolí Balañá i el de la Colla Joves es va lliurar a TAC 12 , televisió pública del Camp de Tarragona.
En l'àmbit cultural es va lliurar el premi Rodon Giró a Mireia Casanyes i M. Ester Fabra; el premi Cristina Requena a Carme Martí; el Premi Cartell Firagost a Sònia Jauset Piñera; el Premi Patrimoni Cultural a la web Rutes pels Torrents de Valls, els Campaners de Valls i el Projecte CovidArt del Museu de Valls.
Així mateix, el I Premi Compromís Social a l'Ocupació va ser per Giró Clofent, SL i el II Premi Josep Moncunill Cirac a iniciatives educatives per Institut Jaume Huguet - Cooperativa d'Alumnes. El 36è Premi a la Salvaguarda del Patrimoni Arquitectònic va ser per Restauració i rehabilitació de Ca Faló (Puigpelat) i Castell dels Garidells (Ajuntament dels Garidells), i el XXI Premi a la Iniciativa Pública per Cooperativa d'habitatges de la Titaranya.
En darrer terme, el Premi Jove Emprenedor 2020 va ser per Laia Benaiges; i el guardó Vallenc de l’Any per Senén Florensa Palau, doctor en Ciències Econòmiques i Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i President de la Comissió Delegada de l'Institut Europeu de la Mediterrània.