L’Oficina de Turisme de Valls col·labora amb un projecte de desenvolupament d’app de promoció turística

L’Oficina de Turisme de Valls col·labora amb un projecte de desenvolupament d’app de promoció turística

El projecte l’ha desenvolupat alumnat de l’Institut Jaume Huguet de Valls

L'Oficina de Turisme de Valls ha col·laborat amb un projecte impulsat per l'Institut Jaume Huguet, concretament del'alumnat del grau superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma que durant aquest curs han dut a terme un projecte on els estudiants han desenvolupat tres aplicacions mòbils de promoció turística. Una d'aquestes, Valls Viva, ha estat la guanyadora del projecte i ha estat seleccionada per ser penjada a la botiga de Google. 

Aquest divendres ha tingut lloc una trobada que ha servit com a mostra d'agraïment per la feina feta pels alumnes. A l'acte hi han participat Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme; Txema Nosas, gerent de l'Oficina Municipal de Turisme; Josep M. Soler, director de l'Institut Jaume Huguet; professorat que ha impulsat el projecte, i l'alumnat que hi ha participat.

Les tres aplicacions tenen en comú que permeten consultar les rutes i també els principals punts turístics de la ciutat. Per altra banda, de forma interactiva també ofereixen un qüestionari per avaluar els coneixements que un mateix té sobre Valls i aprendre jugant.

Complementàriament, dos alumnes d'un altre curs també han creat una app, tot i no formar part del grup del projecte, ja que consideren la temàtica interessant. En aquest cas, han recollit les activitats programades, tipus agenda i geolocalitzen en un mapa els principals punts d'interès de la ciutat, indicant com arribar-hi.

210709apppromociturstica

VALLS · 9 DE JULIOL DE 2021