Campanya el comerç de Valls s'ho val

Campanya el comerç de Valls s'ho val

> La iniciativa, conjunta amb Comerç de Valls i l’Associació de Restauradors, premia els clients amb un sorteig de vals per gastar al comerç i a la restauració de la ciutat amb un total de 30.000 euros

ADHERIR-SE A LA CAMPANYA

CONSULTEU LES BASES 

> CONSULTAR COMERÇOS ADHERITS

> GUANYADORS/ES

211115coMER

L'Ajuntament de Valls, a través de la Regidoria de Comerç i Turisme organitza, conjuntament amb l’entitat Comerç de Valls i l'Associació de Restauradors, la campanya de dinamització comercial "El comerç de Valls s’ho val!” que repartirà 30.000 euros amb vals. L’objectiu de la iniciativa és premiar compradors i compradores dels comerços locals, fidelitzar clientela i dinamitzar aquest sector. 

La proposta, que coincideix amb les dates de la campanya comercial de Nadal, consisteix amb premiar els clients i les clientes dels establiments comercials de Valls fent un sorteig de vals de diferents imports per comprar al comerç i la restauració de la ciutat. Es repartiran 300 vals de compra de 100 euros i hi podran participar les persones que hagin efectuat una compra mínima de 25 euros en un dels comerços o establiments adherits a la campanya.

Així, la població que gasti, entre el 22 de novembre i el 4 de gener, aquest import en una de les botigues adherides obtindrà una butlleta. Posteriorment, aquesta s'haurà d’omplir i presentar amb el tiquet de compra a l’Oficina Municipal de Turisme (carrer de la Cort, 3).

211117Comer

La tipologia de comerços que es poden adherir a la campanya és variada, hi poden participar tots els establiments comercials i de restauració de Valls, excepte els grans establiments comercials i els supermercats. Les compres s'han de fer als centresparticipants en la campanya, que estaran senyalitzats amb un cartell distintiu a la porta de cada comerç i també se’n farà difusió a la pàgina web municipal.

El sorteig es realitzarà telemàticament el dia 7 de gener, i els vals de compra s'hauran de consumir íntegrament ens els establiments adherits a la campanya fins el 28 de febrer del 2022. Per a més informació, es pot contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme, presencialment al C/ de la Cort, 3 o telemàticament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

VALLS · 15 DE NOVEMBRE DE 2021