Concert d’Antònia Font al Centre Cultural Municipal de Valls

Concert d’Antònia Font al Centre Cultural Municipal de Valls

Antònia Font arriba a Valls amb la seva gira per teatres aquest 1 de desembre al Centre Cultural Municipal de Valls. La mítica banda de música mallorquina presenta el seu nou disc Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022) després d’anunciar la seva separació de manera indefinida. L’any 2022, van sorprendre tothom anunciant el seu retorn amb un nou treball discogràfic, que els ha portat a actuar sobre alguns dels grans escenaris del territori català i una magnífica presentació al Primavera Sound.

Aquest 2024, la banda seguirà girant pels escenaris amb una gira de teatres i auditoris que farà parada a la ciutat de Valls l’1 de desembre a les 18 h. Els mallorquins han transcendit generacions i, tot i la seva llarga absència, han mantingut més viu que mai el seu llegat. Aquest concert promet ser una experiència especial i íntima, on els assistents podran gaudir de les noves cançons del seu últim disc, així com dels seus grans èxits.

No faltaran alguns dels seus himnes més emblemàtics com “Alegria”, “Wa Yeah!” o “Calgary 88”, que han marcat la carrera del grup i han ressonat en els cors de molts seguidors al llarg dels anys. Aquesta és una oportunitat única de veure Antònia Font en un format més reduït i proper. No us perdeu aquesta nit memorable al Centre Cultural de Valls, on la música d'Antònia Font tornarà a brillar amb força i la proximitat amb el públic farà que cada nota es visquin amb una intensitat especial. 

Estigueu atents perquè les entrades sortiran a la venta aquest 9 de juliol a les 10h. No us quedeu sense les vostres entrades i prepareu-vos per a una vetllada plena de música, emoció i records inoblidables.

> Link entrades:www.antoniafont.cat/concerts

 

 

VALLS · 2 DE JULIOL DE 2024