Èxit de la caminada nocturna a Miramar que aplega gairebé 200 participants

Èxit de la caminada nocturna a Miramar que aplega gairebé 200 participants

> Tots ells van poder contemplar la posta de sol des del cim abans de tornar a Fontscaldes il·luminant el camí amb llanternes i frontals
> El PME i les entitats senderistes de Valls van proposar per a l’onzena edició de la caminada un itinerari alternatiu per accedir al nucli de Miramar

240706 caminada2

Un total de 198 persones van participar en l’onzena edició de la Caminada Nocturna celebrada el passat dissabte 6 de juliol. La caminada va portar els participants fins a les antenes de Miramar, des d'on van poder contemplar la posta de sol abans de tornar al punt de partida, Fontscaldes, il·luminant el camí amb llanternes i frontals.

La caminada es va iniciar a tres quarts de vuit del vespre davant la pista poliesportiva de Fontscaldes, des d'on els participants van enfilar l'ascens fins al cim, sortint pels camins que porten al tomb de la paella i agafant la pista asfaltada que condueix fins la Fassina, tot continuant per senderons que limiten al GR. El tram final es va realitzar per la pista que porta a les antenes de Miramar, balcó i mirador immillorable del Camp de Tarragona des d'on van poder contemplar la posta de sol abans d'iniciar, ja de nit, el camí de retorn fins a Fontcaldes.

Tots el caminants que van arribar a les antenes de Miramar varen poder degustar una copa de cava Adernats mentre el dia s’anava acomiadant. A l'arribada a la pista poliesportiva de Fontscaldes, els participants d’aquesta onzena edició de la Caminada Nocturna van poder sopar llonganissa de Valls, cansalada, fesols i pa amb tomàquet, o bé menú vegetarià, tot regat amb bon vi.

240706 caminada3

VEURE GALERIA AMB TOTES LES IMATGES

 

VALLS · 8 DE JULIOL DE 2024