Faemino y Cansado portaran l'humor al Sant Joan de Valls

Faemino y Cansado portaran l'humor al Sant Joan de Valls

> Aquest dimecres a les 17 h es posen a disposició les localitats

> L’actuació serà dijous 22 de juny al Centre Cultural Municipal

L'incomparable duet còmic Faemino y Cansado portarà a la Festa Major de Sant Joan de Valls el seu nou i darrer espectacle ¡Quién tuvo retuvo!. Capaços de seduir al públic més divers, des del de les programacions més desenfadades fins al de prestigiosos festivals com Temporada Alta de Girona, el muntatge manté els principis inalterables de l'humor psicodèlic de la parella, amb noves històries que els confirmen com l'aposta més interessant de l'humor estatal, tant en la forma com en el contingut. Les entrades es posen a la venda aquest dimecres 15 de març a les 5 de la tarda.

La Festa Major de Sant Joan de Valls desvetlla un dels espectacles amb què comptarà el programa, el protagonitzat pels humoristes Faemino y Cansado, àlies de Carlos Arroyo i Javier Pozuelo, que presentaran el seu darrer muntatge que completa la temporada dels Teatres de Valls després que la setmana passada s’anunciés el Mago Pop per al mes de maig, que ha tingut una extraordinària arrencada en la venda.

Quan Faemino y Cansado encaren la creació d'un nou espectacle la seva preocupació primera és aconseguir l'excel·lència. No sempre ho aconsegueixen, expliquen els humoristes que enguany compleixen 60 anys i 22 junts dalt dels escenaris. Així la parella de còmics assegura que a ¡Quién tuvo retuvo! «per descomptat que no assolim l’excel·lència buscada». Quan decideixen quin serà el tema del  nou espectacle, rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada. En canvi, «en aquesta ocasió no ha estat el cas», afirmen. Quan busquen com serà la posada en escena del nou espectacle, intenten no repetir mai cap element, ja sigui d'escenografia o il·luminació. «Ara no ha estat possible, expliquen». Quan dissenyen una nova producció mai no els espanta el cost econòmic, mai no eliminen un gag o un sketch per car que resulti dur-lo a escena. Però, aclareixen que la seva setena producció «ha estat més aviat austera».

En definitiva, malgrat que no és excel·lent ni hi ha nou tema, repeteixen posada en escena i és barat, ¡Quién tuvo retuvo! aporta a la carrera de Faemino y Cansado dues coses molt importants: «rialles i reminiscències», afirmen amb rotunditat els dos artistes. El seu món surrealista i la càrrega intel·lectual subjacent en els números preparats els eleven a altures gairebé divines, i van més enllà en la seva particular percepció del món, tan absurda com lúcida.

Dimecres a la venda
Les entrades es posen a la venda aquest dimecres 15 de març a les 5 de la tarda. Els tres canals de venda són on line a través de www.ticketea.com les 24 hores, el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres no festius de 18 a 21 h i divendres no festius de 12 a 13.30h.