L'associació juvenil Big Fam organitza el primer Concurs de grafits i murals de Valls

L'associació juvenil Big Fam organitza el primer Concurs de grafits i murals de Valls

> La temàtica del mural/grafits ha de girar entorn del seguici festiu de la ciutat

> La persona guanyadora rebrà un premi de 500€ i diferent material

L'organització juvenil vallenca Big Fam, amb la col·laboració del servei de joventut VallsJove, Pintures Solé i Montana Colors, organitza el primer Concurs de grafits i murals, en el marc del programa Murs de Festa. El projecte pretén facilitar un espai creatiu i artístic pels joves en el context de la Festa Major de Sant Joan i revitalitzar artísticament la via pública. Per aquest motiu, la temàtica haurà de girar entorn del seguici festiu de la ciutat.

El concurs va destinat a joves d'entre 14 i 30 anys, que es poden presentar de manera individual o col·lectiva (màxim 3 persones) i podran presentar els seus treballs fins al dia 2 de juny a les dependències de Valls Jove (carrer Sant Pere, 2, despatx 1a planta, de l'edifici de Ca Creus), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dimarts a dijous de 17 a 19 hores. Les despeses de material per pintar seran assumits des de l'organització del concurs.

Cada persona o grup, podrà presentar fins a un màxim de dos treballs, de tècnica lliure. La persona o persones guanyadores podran realitzar la seva obra en una paret de la ciutat el cap de setmana del 17 i 18 de juny.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs a: Valls Jove