Dimecres a la venda les llotges i cadires per La Principal de la Bisbal

Dimecres a la venda les llotges i cadires per La Principal de la Bisbal

Dimecres a la venda les llotges i cadires per La Principal de la Bisbal

> Serà l’orquestra que actuarà al Pati la Nit de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan al Pati de Valls comptarà amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal com la formació convidada de la Festa Major d’enguany. Dimecres vinent, dia 17 de maig, s’inicia la venda de les llotges, taules i cadires pels diferents canals habituals.

La Festa Major de Sant Joan continua desvetllant els noms dels artistes que en seran protagonistes. Així, acabats els castells de Completes, la revetlla de Sant Joan al Pati veurà pujar a l’escenari la centenària Orquestra La Principal de la Bisbal. Aquesta formació fou fundada el 1888 pels membres de la Cobla Vella de La Bisbal d'Empordà. El 1932 va ser escollida la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, títol que, acabada la dictadura, li fou restituït el 1978 pel president Josep Tarradellas.

Consolidada entre les cobles orquestres de més prestigi, La Principal de la Bisbal ha obtingut un gran nombre de guardons, com ara el Premi Nacional de Cultura el 2014 i la Creu de Sant Jordi, i s'ha convertit en una autèntica ambaixadora de la cultura catalana arreu. Són poques les orquestres que segueixen sent reconegudes pel gran públic d’una manera regular, i La Principal ja porta cent trenta anys fent ballar el país. En l’actuació de Sant Joan a Valls oferiran una àmplia selecció de swings, pasdobles, valsos, txa-txa-txas i boleros per fer les delícies dels bons balladors i balladores. Tampoc no oblidaran els que volen recordar cançons dels anys 70, 80 o 90, i els temes de plena actualitat.

D’aquesta manera, ja es coneixen quatre de les formacions que actuaran a Valls la nit del 23 de juny. A La Principal de la Bisbal, cal sumar els grups anunciats per la comissió de músiques la setmana passada, concretament l’exTequila Alejo Stivel, la reunificació de Los Manolos i els Ebri Knight.

La venda anticipada de llotges, taules i cadires comença el proper dimecres 17 de maig a ticketea.com (24 hores) , tel. 902 044 226 i taquilles del Teatre Principal els dies d’espectacle una hora abans de cada funció i, coincidint amb la Festa Major, també els 16, 17, 19, 20, 21, 22 i 23 de juny de 18 a 21 h. La venda anticipada ofereix uns preus més avantatjosos respecte als del dia de l’actuació.

Premsa Ajuntament de Valls
15 de maig de 2017