El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació de tardor

El Centre Cívic obre el període d'inscripció per a les activitats de la programació de tardor

> El període d'inscripcions s'iniciarà el proper dilluns 4 de setembre a les 10 hores a l'Espai Ca Creus (Centre Cívic) i restarà obert fins a esgotar places

El Centre Cívic obrirà les portes del curs 2017/2018 el proper dilluns 4 de setembre amb l'inici de les inscripcions al públic per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat pel proper trimestre. En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb una quarantena d'activitats (distribuïts en cursos, tallers, espectacles infantils o xerrades) adreçats a diferents públics, des d'infants fins a gent gran, i que sumen prop de 500 hores de programació. Les inscripcions es poden fer al Centre Cívic (carrer Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 hores. Més informació al telèfon 977 60 98 49 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

170906portadacentrecivic 

> Descarregar el programa

La programació regular d'activitats del Centre Cívic s'iniciarà la tercera setmana de setembre (a partir del dia 12). La programació inclou cursos trimestrals i tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

La programació del Centre Cívic es podrà consultar des de la pàgina web corporativa de l'Ajuntament, des de la qual la ciutadania podrà accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d'aquest trimestre (valls.cat/serveis/centre-civic). La ciutadania que ho desitgi trobarà els programes en paper de manera gratuïta en diferents espais municipals: a l'edifici de Ca Creus (Centre Cívic), a l'Ajuntament (OAC), a l'Oficina d'Informació i Turisme, a VallsGenera i al centre esportiu El Fornàs.

La programació manté activitats gratuïtes, descomptes i preus reduïts per a col·lectius, joves i gent gran

La programació del Centre Cívic manté un nombre important d'activitats gratuïtes (xerrades, espectacles infantils o tallers). En aquest sentit, les activitats del Centre Cívic també ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d'exclusió social i econòmica, potenciant així, la cohesió i la dinamització d'aquest espai pel conjunt de la ciutadania. Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts, facilitant així l'accés a les activitats a tota la població.

La programació de tardor ofereix un nou cicle anomenat De la biblioteca a la taula

La programació d'aquest trimestre ofereix un nou cicle que dóna continuïtat el que va tenir lloc en la programació d'estiu sota el nom De l'hort a la biblioteca, una proposta innovadora desenvolupada per les entitats “Valls en transició” i “Increïble comestible” amb voluntat de donar a conèixer a la població alguns dels productors ecològics de la ciutat i conscienciar sobre el respecte al medi ambient i l'entorn sobre la base de nous hàbits de consum i compra. En aquesta ocasió el cicle anomenat De la biblioteca a la taula, ens ofereix la realització de quatre tallers de cuina amb productes de proximitat i de temporada.

El Pessebre Vivent presenta 7 propostes prèvies de cara a l'edició d'enguany

L'organització del Pessebre Vivent també ha començat a posar fil a l'agulla per a la nova edició d'aquest esdeveniment de ciutat, que enguany arribarà a la seva setena edició. Per aquest motiu des de l'organització s'han preparat set accions que tindran lloc al llarg del trimestre, amb caràcter gratuït i que serviran per escalfar motors de cara a la cita nadalenca de la ciutat.

Una exposició amb un recull de fotos de les sis edicions del Pessebre Vivent, un taller de teatre, un curs per aprendre a cosir, una xerrada sobre la història de la ciutat, un taller de manualitats i un de danses i la presència al Mercat de Nadal de la ciutat són les propostes que els vallencs i vallenques podran gaudir i participar.

Les persones que enguany vulguin participar del Pessebre tenen una cita el proper dimecres 20 de setembre quan es realitzarà una primera sessió informativa oberta a la població que vulgui participar i col·laborar de l'esdeveniment a la sala d'actes del Centre Cívic a les 19:30 hores i una segona sessió a les 20:30 hores.

El Centre Cívic es consolida com un referent de ciutat

El Centre Cívic consolida el 2016 l'èxit de públic i d'assistència en les diferents propostes que ofereix al conjunt de la població. Es consolida com espai referent de dinamització comunitària del barri i el conjunt de la ciutat. Més de 7.700 persones han pogut gaudir de les més de 150 activitats realitzades durant el 2016 pel Centre Cívic, ja sigui en la programació regular trimestral, en la programació d'estiu, en espectacles infantils o participant i assistint al Pessebre Vivent.

Descarregar programa

30 d'agost de 2017