L'Equip d'Atenció Primària promou la campanya de vacunació contra la grip

L'Equip d'Atenció Primària promou la campanya de vacunació contra la grip

L'Equip d'Atenció Primària promou la campanya de vacunació contra la grip estacional que es prolongarà fins el 24 de novembre. El personal d'infermeria de l'Àrea Bàsica de Salut es desplaçarà a diferents barris per realitzar l'administració de la vacuna de la grip, a banda del servei que es fa des del mateix Centre d'Atenció Primària, per tal de donar un millor servei als ciutadans.

Els punts de vacunació es detallen a continuació: els barris de Sant Josep Obrer, Grup Albada, Fraternal i Candela al local de la Unió Anelles de la Flama (dilluns 6 de novembre, de 12:30 a 14:00 hores), els barris de Santa Úrsula, Alt Camp, Miramar, Santa Gemma i el Fornàs al local social del barri de Santa Úrsula (dimarts 7 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores), a les Vivendes Colla Vella al local social del barri (dimecres 8 de novembre, de 17:00 a 17:20 hores), als Pisos Clols al local social del barri (dimecres 8 de novembre, de 17:25 a 18:00 hores), pels barris del Portal Nou i Antic al Centre Obert (dijous 9 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores) i pels barris de les Comarques, Mas Clariana i Santa Magdalena la vacuna s'administrarà al local social del barri de les Comarques (divendres 10 de novembre, de 12:30 a 13:30 hores).

  19 d'octubre de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat