A la venda les entrades del Ball de Cap d'Any a la Sala Kursaal

A la venda les entrades del Ball de Cap d'Any a la Sala Kursaal

> Aquest acte estrena ubicació amb l’Orquestra New Marabú

Aquest dijous 7 de desembre a les 12 del migdia es posen a la venda les entrades del Ball de Cap d’Any de Valls, que enguany estrena ubicació a la sala Kursaal on hi tocarà la reformada Orquestra New Marabú, llargament vinculada a la ciutat. L’activitat s’inclou dins el programa d’activitats de Nadal 2017-18, en què participen una cinquantena d’entitats organitzadores.

Aquesta orquestra de ball amb segell vallenc es reinventà a finals de 2015, després d’uns anys sense activitat. Hereva de la primitiva formació de 1939 que havia resultat de la fusió de l’Orquestrina Saltó i de l’Orquestra La Familiar, nascuda el 1875, la New Marabú amenitzarà aquest Cap d’Any amb els ritmes musicals de sempre però en l’espai del Kursaal.

Des d’aquest dijous 7 de desembre a les 12 hores, les entrades es vendran a través del web ticketea.com durant les 24 hores, per telèfon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls. La venda telefònica funciona de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 h i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15 h. La venda a les taquilles del Principal continuarà un cop passat el pont de la Immaculada a partir del dimecres 13 de desembre fins al mateix dia 31. Els horaris seran de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Els dies 24 i 31 de desembre la taquilla obrirà als matins.

La mateixa Nit de Cap d’Any la taquilla de la sala Kursaal obrirà des de les 24.15 h. La sala comptarà amb els serveis de calefacció, guarda-roba i bar. El preus de les entrades són 15 € anticipada amb carnet Amics del Teatre; 17 € anticipada sense el carnet, i 20 € a taquilla la mateixa nit.

4 de desembre de 2017

Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Al accedir a aquest domini està acceptant la seva instal·lació i ús en els termes de la nostra política de privacitat. Veure política de privacitat