Descomptes als Teatres de Valls per als socis d'Òmnium Cultural

Descomptes als Teatres de Valls per als socis d'Òmnium Cultural

Descomptes als Teatres de Valls per als socis d'Òmnium Cultural

Els Teatres de Valls, en la línia de continuar afavorint l'accés a l'activitat cultural i d'ampliar i fidelitzar públics, ha establert un nou conveni de col·laboració en la programació teatral de la ciutat. Així, tots els associats d'Òmnium Cultural d'arreu de Catalunya podran gaudir de descomptes en el preu d'entrada als espectacles de la programació estable dels Teatres de Valls degudament senyalitzats. D'aquesta manera la pertinença a l'entitat cultural permetrà adquirir entrades a un preu d'avantatge especial, assimilat al preu reduït del Carnet Amics dels Teatres de Valls i que ja s'aplica amb el Carnet Jove, European Youth Card, menors de 12 anys, majors de 65 anys, pensionistes, persones amb capacitats diferenciades, en situació d'atur, famílies nombroses o monoparentals, estudiants de teatre, dansa, música i circ.

L'acció s'emmarca en el programa d'avantatges culturals que impulsa Òmnium Cultural arreu del territori i entre els que figuren equipaments escènics, museus i visites culturals i turístiques del país, entre d'altres.

Òmnium  Cultural és una entitat sense ànim de lucre fundada l'any 1961 que treballa per la cultura, la llengua i la cohesió social del nostre país des de fa més de cinquanta anys. En els seus estatuts Òmnium concreta que té com objecte el foment, el desenvolupament i la defensa de la llengua i de la cultura catalanes  en tots els àmbits de la ciència, les arts, les lletres, el pensament i els mitjans de comunicació, en tots els sectors de la societat- amb una atenció especial a la joventut – i també davant de les institucions,  organismes  i entitats públiques o privades quan s’escaigui.

Des de la seu territorial d'Òmnium Alt Camp, que va posar en marxa la seva nova junta l’octubre del 2014 i que ha triplicat el seu número d'associats en els darrers mesos, es van fixar com a objectiu treballar per potenciar els esdeveniments culturals que tenen lloc a la ciutat i comarca i  donar-los a conèixer al territori proper i també arreu de Catalunya. En aquest context Òmnium Alt Camp ha iniciat diversos convenis de col·laboració amb entitats culturals de la comarca, dels quals en fa difusió entre els 90.821 socis que actualment té Òmnium Cultural.

 

 

13 de desembre de 2017