El Principal acollirà un acte de presentació de la propera temporada d'espectacles

El Principal acollirà un acte de presentació de la propera temporada d'espectacles

El Principal acollirà un acte de presentació de la propera temporada d'espectacles

> Se celebrarà el 24 de gener i serà conduït per l’actriu vallenca Violant Llopis

> Amb accés lliure, comptarà amb diverses companyies teatrals i cantants que representaran fragments dels espectacles de la propera temporada

La programació d’espectacles dels Teatres de Valls arriba amb novetats aquest primer semestre del 2018 i tindrà un atractiu addicional. El proper dimecres 24 de gener a les 19.30 h i amb entrada lliure, el Teatre Principal serà l’escenari escollit per acollir l’acte de presentació de la temporada d’espectacles a la ciutat des de febrer fins al maig.

Aquest petit tastet dels espectacles professionals que es podran veure a Valls estarà presentat per l’actriu vallenca Violant Llopis. Durant la vetllada s’aniran desvetllant els espectacles i es podran veure  fragments amb els seus protagonistes actuant en directe o oferint les seves impressions. Serà la pròpia Violant Llopis qui s’encarregarà de presentar i dialogar amb alguns dels actors i músics que posteriorment actuaran a Valls.

Presentació d’Apropa Cultura
Aquest acte servirà també per presentar en societat l’acord que l’Ajuntament de Valls ha establert amb Apropa Cultura, la iniciativa sociocultural que vol facilitar l'accés a la cultura a aquells sectors de la comunitat més vulnerables que en poden quedar exclosos. Aquesta adhesió permetrà que, a partir de la propera temporada 2018, la programació organitzada per Xarxa de Cultura ofereixi per a aquests col·lectius el 2% de l’aforament dels Teatres de Valls a preus molt reduïts.

La propera temporada dels Teatres de Valls oferirà una vintena d’espectacles per a tots els públics, adults, familiars i escolars, entre febrer i maig. Fins ara ja s’han fet públics els espectacles d’abonament i que precisament aquests dies nadalencs ja es troben a la venda: el muntatge EVA de les T de Teatre (16 de febrer), Frankenstein, del TNC (14 d’abril), i Moby Dick, amb Josep Maria Pou (19 de maig). A la vegada, s’han anunciat fora de l’abonament i també al Centre Cultural el nou espectacle de Justo Molinero (18 de març) i el concert de la gira mundial del violinista Ara Malikian The Incredible World Tour of Violin, que es podrà escoltar el proper 24 de març.

La presentació de la programació dels Teatres de Valls comptarà amb la col·laboració de la DO Tarragona que oferirà una degustació de vi un cop hagi finalitzat l’acte al vestíbul del Teatre Principal.

 

>> ALTRES NOTÍCIES RELACIONADES

> A la venda el nou abonament dels Teatres de Valls

> La gira mundial d'Ara Malikian i el nou espectacle de Justo Molinero, al març al Centre Cultural

> Els Teatres de Valls, més accessibles a les persones en risc d'exclusió social amb l'acord Apropa Cultura

> Descomptes als Teatres de Valls per als socis d'Òmnium