Balanç positiu de participació a les festes de Nadal i Reis

Balanç positiu de participació a les festes de Nadal i Reis

> Alta assistència al Parc de Nadal i a les funcions de Pastorets

> Despatxats 351 abonaments per als Teatres de Valls

Les activitats d'aquest Nadal a Valls han tancat l'edició d'enguany amb una alta participació i amb un balanç molt positiu. El programa de «Nadal, enlloc com a Valls» tanca amb unes altes xifres de participació. El Parc de Nadal va rebre la visita de 1225 participants i els Pastorets Principals acolliren 1835 espectadors, xifra que augmenta lleugerament respecte a l’edició anterior. Per altra banda, els abonaments dels Teatres de Valls arriben als 351.

El Parc de Nadal, amb les apostes distintives de la transmissió de valors, la reutilització de materials i el taller de circ més gran de Catalunya, ha rebut 1225 assistents. Ubicat a l'antic convent del Carme, la jornada de major afluència va tornar a ser la del dia 2 de gener. La segona setmana del Parc, entre els dies 2 i 4 de gener, quan es concentra la major part de l’oferta i funciona a ple rendiment amb la suma dels tallers de circ de la companyia Passabarret i els de les entitats, va registrar el 63 % d’assistències. Ara bé, en el còmput global s’ha produït un reequilibri entre les dues setmanes, de manera que la primera va acollir enguany un 9 % de participants. Durant totes les jornades, la franja de les tardes, entre les 17 i les 20 h va continuar sent la més concorreguda.

Pastorets i nous abonaments
Les set funcions que el Grup del Teatre Principal ha ofert dels Pastorets Principals de Valls han omplert el Teatre Principal amb 1835 espectadors, xifra que augmenta lleugerament respecte a l’edició anterior. També en l’àmbit dels Teatres de Valls, la campanya de nous abonaments per a la temporada d’hivern-primavera al Centre Cultural, s'ha desenvolupat molt satisfactòriament. Fins al moment s'han venut 351 abonaments, xifra que encara creixerà més perquè continuarà oberta del 5 al 16 de febrer.

Comerç de Valls i les activitats específiques de Nadal
Des de Comerç de Valls, 90 comerços han participat a la campanya nadalenca, amb l'organització de 7 activitats. Cal destacar les 2.700 butlletes repartides amb l'activitat "En busca del caganer amagat" i les 80.000 butlletes repartides pel Sorteig de Nadal.

Altres activitats nadalenques i solidaritat
En aquestes dates també cal destacar altres activitats rellevants que es realitzen a Valls com el Pessebre monumental a la capella del Roser, l'exposició del 75è aniversari del Grup d'artistes de Nadal, el Mercat de Nadal i la Fira d’aviram que van omplir els carrers de la ciutat amb parades i visitants el cap de setmana previ a Nadal. Pel que fa a la solidaritat el Gran Recapte va recollir 22.759 quilos d'aliments per les persones més necessitades i el CB Valls va recaptar 21.029€ per La Marató de TV3.

9 de gener de 2018