El Centre Cívic presenta la cinquena edició de la Rua Infantil de Carnaval

El Centre Cívic presenta la cinquena edició de la Rua Infantil de Carnaval

El Centre Cívic presenta la cinquena edició de la Rua Infantil de Carnaval

> La Rua tindrà lloc el divendres 9 de febrer amb sortida a la plaça del torrent del Titit a les 17:30h

> Una comitiva formada per 7 nous personatges acompanyaran el Rei Carnestoltes al llarg de la rua

El Centre Cívic de Valls organitza per cinquè any consecutiu la Rua Infantil de Carnaval, que tindrà lloc el proper divendres 9 de febrer a partir de dos quarts de sis de la tarda. L'arribada del Rei Carnestoltes, acompanyat de la seva nova comitiva, donarà el tret de sortida de la Rua, a la plaça del torrent del Titit.

Des d'allí els participants completaran un recorregut que els portarà pel carrer dels Xiquets de Valls, Avenir, Germans Sant Gabriel, Jaume Mercadé per a finalitzar a la plaça del Pati. Es preveu que la cercavila arribi al Pati sobre les 18:15 hores, moment en el qual es donarà inici al concurs de disfresses, amb la desfilada dels participants i l'entrega de premis. El recorregut estarà amenitzat per la companyia de xaranga Tocabemolls que posaran música en directe acompanyant els infants disfressats.

El Rei Carnestoltes i la nova comitiva

En l'edició de la Rua d'enguany, el Rei anirà acompanyat de la seva nova comitiva: els 7 ambaixadors del Carnaval, que representen les 7 virtuts i vicis de la humanitat. Cadascun dels ambaixadors vestirà d'un color diferent, formant el seu conjunt un arc de Sant Martí. El Rei Carnestoltes, qui presideix els actes festius de carnaval, encarna en la seva figura tots els colors, virtuts i vicis.

Al final del recorregut, a la plaça del Pati, tindrà lloc el discurs inaugural del Rei Carnestoltes com a tret de sortida de les activitats carnavalesques i el concurs de disfresses (desfilada per part dels participants i entrega de premis), amenitzat pel grup Tocabemolls i amb un espectacle visual a càrrec de Clip Xip.

La coordinació del projecte artístic de l'edició d'enguany de la Rua de Carnaval anirà a càrrec de Raül Molina, la interpretació de la comitiva a càrrec del Grup de Teatre Principal i els maquillatges dels personatges a càrrec d'Aitana Sànchez.

El concurs de disfresses

Els nens i nenes (fins a 14 anys) que vulguin participar del concurs de disfresses hauran de fer la inscripció al Centre Cívic de Valls (C. Sant Pere, 2, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dimarts a dijous de 17 a 19h) fins al dia 7 de febrer a les 13:00h. El full d'inscripcions i les bases del concurs poden consultar-se i descarregar-se a: www.valls.cat/serveis/centre-civic. Les inscripcions poden portar-se directament al Centre Cívic o enviar a través del correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Només podran participar les disfresses de creació pròpia així que queden descartades les disfresses adquirides o comprades en establiments.

Enguany, s'han establert dues categories individuals: la disfressa més original i la més divertida i una nova categoria grupal. La categoria grupal podrà estar formada per un mínim de dues persones i un màxim de 30. Les persones inscrites en la categoria grupal podran, més enllà de compartir disfressa, anar en comitiva amb la seva pròpia coreografia i acompanyament musical.

La Rua comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls i la Xarxa de Cultura a través dels premis del concurs de disfresses per a nens i nenes.

VALLS · 29 DE GENER DE 2018